Lankstymo Verpimo Dviračio treniruoklio su Reguliuojama Varža & Built-in Monitorius , Namų Magnetinį Kontrolės Dviračių

€257.11

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w87476

Lankstymo Verpimo Dviračio treniruoklio su Reguliuojama Varža & Built-in Monitorius , Namų Magnetinį Kontrolės Dviračių

Padidinti treniruotės, neišeidami iš namų su mūsų Namų treniruoklio.Rankiniai spaustuvai ir neslidus pedalai leidžia vienu metu panaudoti viršutinės kūno dalies, apatinės kūno dalies, ir kardio treniruotės.Sekti jūsų treniruotės rezultatus su built-in LED monitor, kuris rodo atstumą, sudegintas kalorijas, ir laiko.Sustiprinta rėmo konstrukcija ir neslidžios bazė užtikrina optimalų dviratį tvirtumo per kiekvieną treniruotę.Įtampa rankenėlės leidžia jums reguliuoti atsparumas labiau individualų treniruotės.

Savybės:

Puikus būdas mesti svorį, tonas raumenys arba tiesiog grįžti į formą

Tinkinti savo treniruotės ir rasti norimą atsparumas su įtampa rankenėlės

Sekti savo rezultatus su built-in LED monitor

jis office " veikia visada trūkumu.Kaip žemo triukšmo dizainas treniruoklio , jūs galite atsipalaiduoti sau per pertrauka netrikdant kitų kolegų.

Viso kūno treniruotės, naudokite komplekte rankiniai spaustuvai ir neslidus pedalai yra viršutinės kūno dalies, apatinės kūno dalies, ir kardio treniruotės

Šis magnetinis treniruoklio yra 8 lygių magnetinė pasipriešinimo.Jūs galite pasirinkti reikiamą atsparumą sukant rankenėlę pagal tikslinę metu.Magnetinis smagratis stacionarių dviračiu, taip pat užtikrinti, kad jūs gaunate tyliai ir sklandžiai jojimo patirtį.

Naują elektromagnetinio valdymo technologija, jokios trinties, venkite triukšmo, kai žirgais

Būdingas šio treniruoklio yra stacionarus dviratis yra plonas ir subtili, ir treniruoklio yra labai stabilus tuo pačiu metu, nes sutirštės rėmo treniruoklio stovint yra sukurtas naudojant trikampio fizinio principas.Šio treniruoklio yra ne tik stabili, bet taip pat ir madingi.Galite važiuoti laisvai ir saugiai.

Jūs galite sulankstyti treniruoklio, ir šis sulankstomas treniruoklio užims labai mažai vietos.Nešiojamų priekiniai varantys reiškia, kad jūs galite lengvai perkelti ir laikyti stacionarių bike, kai norite mankštintis.Jums gali nusimesti savo treniruoklio namų į savo miegamąjį ir tada važiuoti stacionarus dviratis prieš miegą, siekiant padėti jums miegoti arba pasinaudoti į kambarį, o žiūri TV, o naudojasi.Puikus patalpų treniruoklio!

Dizainas treniruoklio yra labai patogus.Širdies ritmo porankiu konstrukcijos, jūs galite žiūrėti savo sveikatos realiu laiku krūvio metu

Non-slip pedalai papildomas komfortas

Jūsų atitinkamas fitneso duomenis (įskaitant, greitis, atstumas, laikas, kalorijų ir kt.) bus aiškiai rodomas LED ekranas treniruoklio.Kai jūs laikykite rankena stacionarus dviratis, jūsų širdies plakimas bus stebimi, todėl jūs galite žinoti, ar dabartinė suma vykdyti yra reikalinga saugumui užtikrinti.

Stacionarių bike yra tinkama paprastiems vyrams ir moterims, kurie nori numesti svorio, formos, jų kūnai kaip naudotis dviračiu gali suteikti jums gerą širdies mokymas.

Žymos:Dviračio Spidometras Belaidžio Sunding, Cadence Stebėti, širdies Gps, Dviračių Stebėti, Dviračio Kompiuteris Belaidžio Giyo, Dviračio Kompiuteris Milžinas, Ant Dviračio, Pedometer Už Dviratį, Ant Siųstuvo, Dviračių Stebėti.

reguliuojamas Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris namų treniruoklio
Svoris 19kg
PAVADINIMAS namų treniruoklio
Kartus Taip
Keliamoji Galia 125kg

Parašykite savo atsiliepimą!

Lankstymo Verpimo Dviračio treniruoklio su Reguliuojama Varža & Built-in Monitorius , Namų Magnetinį Kontrolės Dviračių

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai