Milylace Gryna spalva prancūzų nėriniai audiniai 5 metrų specialios siuvinėjimo tinklelio, nėrinių audinys su blizgančiais net nėrinių vestuvės DPW-964

€49.13

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w87288

Milylace Gryna spalva prancūzų nėriniai audiniai 5 metrų specialios siuvinėjimo tinklelio, nėrinių audinys su blizgančiais net nėrinių vestuvės DPW-964 produkto aprašymas: 1. Prancūzijos blizgančiais tiulio nėrinių audiniai su specialiomis siuvinėjimas yra daug subtilus ir patrauklus. 2. Ilgis: 5 metrų (180 coliai) Plotis: 1.3-1.5 metrų. 3. Jūs galite naudoti ją siūti šalis, vestuvių suknelės, sijonai, arba papuošti savo namus kaip užuolaidos,staltiesės.

1. Apie muitinės, mokesčių problema

Kai šalyje bus už importuojančios muitų mokesčių .Ypač Europoje,jei muitinės, mokesčių prašoma,pirkėjas yra atsakingas už tai ,Jei pirkėjui nereikia aišku, muitinės ir tegul sklypo grįžti ,mes negalime grąžinti mokėjimo.prašome žinoti savo muitų mokesčių bei prieš pateikdami užsakymą.JAV yra nemokama muitinės mokesčių

2. Apie pristatymo laikas

Po jūsų užsakymą,mes jums reikia 1-3 dienas į laivą produkto.

Po to, kai mes iš laivo, paprastai mes laivas e-Paketinio, www.juozasrimkus.lt Standartas express, tai užtruks 20-35 dienų gavimo .

Jei jums reikia greitai, galite pasirinkti, DHL, "Fedex", UPS ir kitos greitas pristatymas metodas, ji bus pristatyta jūsų bent 4-7 dienas.

3. Apie atsiliepimą

Jūsų nuomonė yra labai importo mums ,prašome suteikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų,jei audinys patenkinti savo reikalavimą,jei ne,prašome susisiekti su mumis laiku.Mes stengiamės ją išspręsti.

Žymos:Lėlės Vestuvių Nėriniai, Nėriniai Pritaikyta Nigerijos, Naujausias Atvykimo Milylace Karinio Jūrų Laivyno Audinys, Aukso Prancūzų Nėriniai, Milylace Medvilnės, Išgalvotas Prancūzijos Audinys, 3d Veidrodis Vestuvių, Aukštos Juosmens Liemenėlė Prancūzijos, Prancūzijos Fox Audinys, Afrikos Rankų Zawalcowany Milylace.

Technics Išsiuvinėti
Funkcija Specail dizainas, siuvinėjimo net nėrinių medžiagos su blizgančiais
Produkto Pavadinimas Afrikos prancūzų nėrinių audinys
Tipas Akių nėrinių audinys, net nėrinių audinys
Modelis Afrikos nėrinių audinys su sekos
Naudoti vestuvių,pobūvių,jubiliejus,tradiciniai rūbai
audinys Mados prancūzijos ju nėriniai
Stilius tiulio, nėrinių audinys, vėliau kaip iki afrikos nėriniai
Tipas Didmeninės No
Produkto Tipas Nėriniai
Medžiaga poliesteris, net
Rinkinys Tipas No
Audinio Tipas Akies
Plotis Apie 1,3 metrų
Apdaila Blizgučiai
Modelio Numeris DPW-964
Spalva 8 galimos spalvos
Prekės Pavadinimas Milylace

Parašykite savo atsiliepimą!

Milylace Gryna spalva prancūzų nėriniai audiniai 5 metrų specialios siuvinėjimo tinklelio, nėrinių audinys su blizgančiais net nėrinių vestuvės DPW-964

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai