NJM78M15FA TO-220

€0.70

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w87095

Pirkėjų pranešimas:

1 Mūsų įmonėje galite įsigyti kitų Elektroninių priedų ir IC dalių jums.Jums turėtų pasakyti mums aiškiai apie produkto klasė, priesaga,hermetizuoti ir pan.

2 Mūsų bendrovė yra juridinis asmuo, administracija.Mes turime daug klasių, kad mes negalime įkelti juos visus.Daug kokybės perkant bus daug pigiau.Susisiekite su manimi, jei nesutinkate mūsų kainą.

3 Išvengti žalos ar nuostolių perdavimo.Prašome seriouly patikrinti dalims, kai jūs jas gauti.Negalima prisijungti, jei yra kažkas negerai.Ir susisiekti su manimi ne vieną kartą.Leiskite spręsti problemą kartu.

Mūsų įmonė yra juridinis asmuo, administracija.Mes turime daug klasių, kad mes negalime įkelti juos visus.Daug kokybės perkant bus daug pigiau.Susisiekite su manimi, jei nesutinkate mūsų kainą.

Išvengti žalos ar nuostolių perdavimo.Prašome seriouly patikrinti dalims, kai jūs jas gauti.Negalima prisijungti, jei yra kažkas negerai.Ir susisiekti su manimi ne vieną kartą.Leiskite spręsti problemą kartu.

Žymos:Adapteris Usb Tipo 35mm, Asus X017da Apima 3d, Adapteris Usb Mini Male, Baby Girl šalto Striukė, Baby Girl Kostiumas Rinkinys, Maišelį Kelis Vaikus, Asus Vivo S200e Kaina, Asus Vivobook Numlock, Asus X008d Padengti Odos.

Apsaugoti Funkcija Kita
Kontaktų Apkrova Kita
Maitinimo Šaltinis DC
Naudojimas Kita
Modelio Numeris Relės
Teorija Kita
Prekės Pavadinimas ICAliexpressIC
Įtampa Other

Parašykite savo atsiliepimą!

NJM78M15FA TO-220

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai