1Pcs Apvalios Monetos Piniginėje Pinigų dėžė Kalėdų Dovana, Saugojimo Dėžutė Su Užtrauktuku Ir Omarų Užsegimas Monetas, laisvų Rankų įranga, USB Papuošalų Laikymo Organizatorius

€1.49

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w85056

Produkto Aprašymas:

Medžiaga:Flocking, Alavuotoji Skarda, Metalo

Dydis:7 x 3cm / 2.75 x 1.2

Lytis:Universalus

Forma:Apvalus

Uždaryti Tipas:Užtrauktukas

Savybės:

Medžiaga: Flocking, Alavuotoji Skarda, Metalo.Dydis: 7 x 3cm / 2.75 x x x x x 1.2.

Įdomus ir Akį traukiantis Kalėdos Modelio Projektavimo, mini maišelis maišas yra saldi dovana vaikams, mergina, draugai, klasiokai.

Labai monetų piniginės, papuošalai, dėžutės, laikymo krepšys, tabletes atveju, namų aksesuarai, kuprinės apdaila, saldainių indą.

Tinka mažų dalykų, pavyzdžiui, monetos, pinigų, ausines, atminties kortelės, raktai, papuošalai, žiūrėti, įkrovimo laidas, USB "flash" atmintinę, objektyvas, filtras ir t.t.

Užtrauktukas uždarymo, minkštas, flocking interjero apsaugoti savo daiktus ir patvarus išorinis apsaugos, kompaktiškas ir funkcionalus atveju, išlaiko daiktus saugi ir labai organizuotas.

Tai puikus pasirinkimas už dovanas ar savo.Pirkti daugiau jūsų draugai ir šeima kaip Padėkos Dovanos, Kalėdų Dovanos, Kalėdų Dovanos.

Paketas Apima:

1 x Monetos Piniginėje

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų.

2. Dėl ekrano skirtumas, spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.

Žymos:Mini Pci E 1x Pcie, Dėžutė Gėlė, Dėžutė Popieriaus, Esun Gėlių Kibiras, Dėžutė Kalėdų Eglutė, Raundas Gėlių Kibirą Aksomo, žmogus Pinigų Dėžė, Plastikiniai Siaurėjantys, Vyrams, Dovanų Dėžutėje, Dovanų Dėžutė Socialinės.

Skaičius, Vnt 1pc
Proga Naujieji Metai
Modelio Numeris kalėdų dėžutę
Modelis Animacinių filmų gyvūnų
Medžiaga Flocking, Alavuotoji Skarda, Metalo

Parašykite savo atsiliepimą!

1Pcs Apvalios Monetos Piniginėje Pinigų dėžė Kalėdų Dovana, Saugojimo Dėžutė Su Užtrauktuku Ir Omarų Užsegimas Monetas, laisvų Rankų įranga, USB Papuošalų Laikymo Organizatorius

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai