Vidinis Kietasis Bžūp Skaitymo Šviesos Lempa, Anglies Pluošto Dangtelis Apdaila Įklija, Nissan 350Z 06-09 Automobilių Lipdukas

€19.48

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w84537

Tinka Nissan 350Z Z33 2006-2009 M. (Pastaba: įsitikinkite, Kad jūsų montavimo vieta yra tas pats, kaip mūsų nuotrauką) su Navigacijos Sistema ir AMT

Atsparus vandeniui, Sunsn ir Aukštos Temperatūros Vandeniui.

Pareigos: visada aišku, ir romanas.Bauda paviršiaus apdorojimo sukuria blizgantis išvaizda, kuri atspindi jausmą, prabanga ir elegancija.

Gražus ieškote anglies pluošto raštas, kad gražus dekoro jūsų transporto priemonės.

Ši Medžiaga yra ekologiška, nekeičia spalvos, o ne išnyks.Anti-kick ir atsparumas dilimui, lengva įdiegti ir švarus.Atsparus vandeniui, Sunsn ir Aukštos Temperatūros Vandeniui.

Lengvas montavimas, tiesiog žievelės ir klijuoti Paviršius turi būti švarus ir sausas, prieš nuplaunant nėra lengva nulupkite trimatis, gausiai vaizdinį suvokimą.Atsparus vandeniui,Sunsn ir Aukštos Temperatūros Vandeniui.

Didelis Fit su automobiliu.Aukštos Kokybės Klijai, o ne palikti pėdsakai po ašarojimas off, ne dae automobilį.

Tipas: Stogo Skaitymo Šviesos Angos Apdaila

Tipo Lipdukas: Anglies Pluošto Raštas

Vieta: Stogo Skaitymo Šviesa

Kategorija: Automobilio interjero Priedai

Būklė:100% visiškai naujas ir Aukštos Kokybės, Nekilnojamojo Anglies Pluošto

spalva:Anglies pluošto

Medžiaga:anglies pluoštas

Pakuotės Turinys:

3 * Stogo Skaitymo Šviesos Apdaila

Pastaba:Kai temperatūra žemesnė nei 15 laipsnių, prašome Šilumos juosta su plaukų džiovintuvas; Prašome Švaraus paviršiaus, kai įklijuokite dalis.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos:Automobilių Dekoro Lipduko, 350z Z33, 350z Anglies Pluošto, Automobilių Funni Lipdukas, 350z Anglies Pluošto Spoileris, Automobilio Lipdukas, Kūno Automobilių Lipdukas, Automobilių Decal, 350z, Z33.

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Angel Eyes

Parašykite savo atsiliepimą!

Vidinis Kietasis Bžūp Skaitymo Šviesos Lempa, Anglies Pluošto Dangtelis Apdaila Įklija, Nissan 350Z 06-09 Automobilių Lipdukas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai