DIN7991 M5 GB2673 ISO10642 JISB1194 Hex Lizdas Plokščias Vadovas, Sraigtai 304 Nerūdijančio Plieno, Šešiakampis Lizdo Įsprausti Varžtai

€0.07

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w83864

☸ Už urmu užsakymus, prašome susisiekti su mumis dėl daugiau nuolaida!!!

☸ Krovinių vežimo, prašome susisiekti su mumis dėl daugiau nuolaida!!!

☸ , Prašome susisiekti su mumis d irectly už modeliai neįtraukti į šią nuorodą!!!

☸ Kitų tos pačios rūšies produktų, prašome spausti čia patekti!!!

☸☸☸☸ Produkto Informacija Šabloną ☸☸☸☸

☸☸☸☸☸ Prodcts Dydis ☸☸☸☸☸

☸☸☸☸☸ Prodcts Foto ☸☸☸☸☸

☸☸☸☸ Prodcts Pastaba ☸☸☸☸☸

☆☆☆☆☆ Pirma, yra 304 nerūdijančio plieno standartus kiekvienoje šalyje, ir turinys, įvairios metalo elementai neturi būti tapatūs. ☆☆☆☆☆ Antra, ar iš nerūdijančio plieno, gali būti, traukia magnetas negali būti pagrindas sprendžiant 304 nerūdijančio plieno. ☆☆☆☆☆ Trečia, 304 nerūdijančio plieno, yra ne tik paprasta apsaugos nuo rūdžių.Kai ekstremaliomis sąlygomis, jis vis dar rūdys.

☸☸☸☸ Apie Laivybos ☸☸☸☸

☆☆☆☆☆ Šis produktas yra vežami ekonomikos, greitas pristatymas, greitis yra santykinai lėtas, apie 20-90 dienų.Logistikos informacija yra prieinama tik siunčiančioje šalyje.Nėra atnaujinti logistikos informacija paskirties šalyje.Prašome palaukti kantriai.Prekės bus pristatytos per gavimo laikotarpį.Jei pristatymo dieną neatėjo, prašome susisiekti su mumis pratęsti gavimo laikotarpį.Labai ačiū už jūsų supratimą; jei norite gauti produktai greičiau, prašome pasirinkti registruotas, greitas pristatymas, taip, kad visas procesas turi logistikos informacija, ir laiku yra greitesnis.

☸☸☸☸☸ Mūsų Gamyklų ☸☸☸☸☸

☸☸☸☸ Kodėl verta rinktis mus !!☸☸☸☸

☸☸☸ Susisiekti Imformation ☸☸☸

Žymos:Kelia Akinius Valtis, Galia Banko Picollo, Vr Ausines Wirless, Wing Chun Kelnės, Redmi 3 Custom Rom, Pndora 2018 Pakabukai, Uzbekistano Duona Receptas, Redmi 3 Kovoti Atveju, V Kaklo Vyrų Megztas.

Medžiaga nerūdijančio plieno
Disko Stilius Hex Lizdas
Vadovas Stilius Butas
Prekės Pavadinimas Saulė Jaunų Jūs aparatūra
Pakuotė 100-199Pcs
Modelio Numeris DIN7991
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Varžtas Tipas Sraigtai
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

DIN7991 M5 GB2673 ISO10642 JISB1194 Hex Lizdas Plokščias Vadovas, Sraigtai 304 Nerūdijančio Plieno, Šešiakampis Lizdo Įsprausti Varžtai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai