Naujai Šalies Eglutė Kalėdų Elektros Žaislas Sukasi Šokių Muzikos Kalėdų Eglutė Santa Hat

€15.71

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w83660

Naujai Šalies Eglutė Kalėdų Elektros Žaislas Sukasi Šokių Muzikos Kalėdų Eglutė Santa Hat Aprašymas:

Savybės:

1. Tai gražių šokių ir dainavimo Grupė Kalėdų Medį!Valdo 3pcs AA baterijos (nėra komplekte), šią eglutę Santa hat bus pradėti šokti su jingle bell muzikos.Puiki Kalėdų dovana vaikams!

2. Kalėdinė Dekoracija: Rankų darbo iš aukštos kokybės, tai Kalėdų eglutės žaislas turi ryškias detales, kuris yra tikras-kaip ir mielas, įtraukia švenčių atmosferose Kalėdų ir atostogų sezono, ir pritrauks vaiko dėmesį lengvai.

3. Įdomus Dovanų: Kad gali papuošti jūsų namus ir sustiprinti švenčių aplinkoje, padaryti jūsų Kalėdų įdomiau, kaip Kalėdų dovana.Labai pristatyti jūsų vaikai privalo įsimylėti šį mielas vaikinukas nuo pirmojo momento, kai jūs jį pamatyti.

4. Valdymas: Maitinamas 3 x AA baterijos (neįtraukta), paspaudus jungiklį, Kalėdų eglutė bus šokiai su muzika.Tai džiaugsmas žiūrėti eglutę, šokti ir dainuoti.

5. Aukštos Kokybės Medžiaga: Šis Elektrinis Kalėdų eglutės žaislas yra pagamintas iš audinio ir plastiko, patogus ir gražus.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Dydis: 15cm*11cm*26cm

Medžiaga: plastikas+audinys

Baterijos: 3 x AA baterijos (neįtraukta)

Komplektą Sudaro:

1 x Elektros Kalėdų eglutės žaislas

Žymos:Elf Skrybėlę, Suaugusiųjų Kalėdų Skrybėlę, Kalėdų Skrybėlę Pliušas, Santa Hat, šokių Skrybėlę, Bžūp Naujųjų Metų, Hat Naujųjų Metų, Kalėdų Skrybėlę Dainuoti, Suaugusiųjų Santa Hat, Christma Skrybėlę.

Medžiaga Plastikiniai
Rinkinys Tipas No
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Didmeninės No
Modelis NĖRA
Proga Kalėdų
Modelio Numeris Kalėdų
Skaičius, Vnt 1pc

Parašykite savo atsiliepimą!

Naujai Šalies Eglutė Kalėdų Elektros Žaislas Sukasi Šokių Muzikos Kalėdų Eglutė Santa Hat

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai