Patogus PU Oda Ne slydimui Galvos Dirželis Pagalvėlės, Kilimėlis Oculus Quest VR Ausinių Pagalvėlės Lankelio Tvirtinimo Priedai

€3.78

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w83626

Savybės:

- Padas ateina 0.59 cm storio,Pridėti vientisas putų padas su originaliu galvos dirželis ir mėgautis patogus paminkštinimas nugaros galvą.

- Kablys ir kilpa dizainas ne tik padidina stabilumą ir komfortą, bet jums nereikia jaudintis dėl VR akinius nukristi, naudojamas, siekiant sumažinti slėgio šalmas, teikti geresnes VR patirtis.

- Lankstus ir kvėpuojantis, minkštas ir patogus.Lengva įdiegti ir pašalinti, gali būti plaunami ir naudojami dar kartą.Nepaprastai lengvas ir be našta.

- Sukurta su mechaniniu mokslinių tyrimų, siekiant sumažinti svorį ir padidinti plotą pagal streso.Balansas Oculus akinius už galvos papildomas komfortas ir jums nebus jaustis slegianti netgi po naudojimo VR ilgą laiką.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PU + kempinė

Pakuotė:

1 X Putos Padas

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida, ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Žymos:Rumunija Dantų Darbo, Rumunijos Interneto Televizija, Romantiška Lokys Blizgesį, Romantiška 2020 žiūrėti, Antgalis Galvos Spausdinti, Vr Patirtis 2016, žmonės Doleris Vekseliai, Vr Akinius 6 2 Colių, Xiaomi Lizdas Juoda.

Suderinamos Prekės Už Oculus
Suderinama Modelis Už Oculus
Tipas Padas
Prekės Pavadinimas HKFZ

Parašykite savo atsiliepimą!

Patogus PU Oda Ne slydimui Galvos Dirželis Pagalvėlės, Kilimėlis Oculus Quest VR Ausinių Pagalvėlės Lankelio Tvirtinimo Priedai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai