11.2 CM/14g Premium Spalvotų 7 Skyriai Žvejybos Masalas Swimbait Jaukų, Žvejybos Reikmenys

€3.54

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w83357

Straipsnio numeris: HS005

Spalva: 13 spalvų

Svoris: 14g

Ilgis: 11.2 cm

Žuvų kablys dydis: 6#

Nėrimo gylis: 1.2-3.5 m

Pardavimo taškas:

1. Yra centro-of-svorio perkėlimas plieno kamuolys organizme, kuris gali judėti į uodegą, kai mesti, didina metimo nuotolį.Laikysena ore yra stabilus ir sklandus, o tai nėra lengva nugara lengviau mesti.

2. Tai gali atspindėti išorės šviesos iš visų kampų, ir kai šviesos gali pritraukti žuvis, tinka įvairių vandens sąlygų.

3. Yra keletas mažų plieno rutuliukai organizme, kuris leis garsą, kai velkant, kuris labai traukia dėmesį žuvų.

4. Pagamintas iš ABS plastiko, tvirtas ir stiprus, atsparus beldžiasi ir beldžiasi, vidaus plieno rutuliukai buvo išbandyta tiksliosios užtikrinti plaukimo stilius kiekvienas masalas.

Veikimo būdas:

Žuvų su mažas lankstumas, arba paslėptas, aplink kliūtis, veikimo gylis yra 30-50cm.Šiuo metu, nedidelio masto operaciją, buvo stipri pagunda.Yra du veikimo būdai.Vienas masalas metodas: traukiant žvejybos liniją sunku, todėl, kad Luya masalas plaukia po nardymo, naudojant Luya judėjimo nuo paviršiaus iki dugno vandens, taip pat džiaugiamės, vandens bangų, kad pritraukti žuvies dėmesį.Antrasis tipas yra drebulys lazdele: netaisyklingai ir protarpiais drebulys su meškere ratai Luya plaukti vandenyje.

Šunimis metodą: Palyginti su masalo traukimo būdas, masalas, traukiant metodas turi didesnės amplitudės, stipresnė, jėga, ilgiau juda atstumas, greičiau juda greičiu, ir tinkamai kontroliuoti jėgą.Nesuteikiant žuvų galimybę kvėpuoti, tai daro juos vilioja įkąsti masalas iš karto, kuris yra labai viliojanti.

Ji turėtų būti pažymėti, kad aštri masalas gali padaryti Luya ' s plaukimo stiliaus žaisti labai gerą poveikį, net jei jis yra paslėptas vandens 3-3.5 metrų tankus vandens augalų ar roko šaknų, jis bus pritrauktos ir bite.

Žymos:Suvilioti Twister, Masalas Silicio, Jauku Lydeka, žuvų Silicio, Suvilioti Silicio, Suvilioti Lydeka, Masalas žuvims, Minkštas Masalas, Masalas Gumos, Suvilioti.

Pozicija stream
Modelio Numeris Žvejybos Masalas
Kategorijos suvilioti
Kilmės KN(Kilmės)
Kiekis 1
Tipas Dirbtinis Masalas

Parašykite savo atsiliepimą!

11.2 CM/14g Premium Spalvotų 7 Skyriai Žvejybos Masalas Swimbait Jaukų, Žvejybos Reikmenys

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai