Aukštos kokybės specialus makiažas kosmetikos akrilo organizatorius dėžutę

€49.21

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w82984

1.Crystal Kosmetikos organizatorius Makiažas

2. Skaidraus akrilo erdvės taupymo produktus.

3. Jie yra skirti būti universalus ir praktiškas, Ir taip pat atrodo prabangus.

4. Kosmetikos organizatorius Makiažas organizatorius (makiažas produktas yra nepridedami) Multi-kamera organizatorius saugo visus savo kosmetikos vienoje vietoje.Aišku, kompaktiškas dizainas tinka tik apie bet kokią erdvę ir dekoro

Dėl Akrilo : Akrilas yra naudinga, aišku, plastiko, kuris yra panašus į stiklo.Bet jis turi savybių, kurios daro jį pranašesnis už stiklo daugeliu būdų.Jis yra daug kartų stipresnis už stiklą, todėl daug daugiau atsparus smūgiams ir todėl bus saugesni.Akrilo taip pat izoliuoja geriau už stiklą, potencialiai sutaupyti sąskaitas už šildymą.Pridėti į tai palankus įvairiausių savybių, skaidrumo lygis 93% daro akrilo aiškiausias medžiaga, žinoma.Labai storio stiklo turės žalią atspalvį, o akrilas lieka skaidrus.Pastaba : 1,Nors tai yra sunku ir aiškiai paviršiaus, venkite aštrių nulio, norint išlaikyti savo estetika. 2, Akrilo, taip pat izoliuoja geriau nei stiklo ar plastiko, bet prašome ne arti uždegimo šaltinį, kad būtų išvengta žalos. 3, Kosmetikos organizatorius nėra Anti-Slėgio produkto, prašome nedėkite per daug sunkių daiktų.

Žymos:Akrilo Taupyklė, Kūrybos Makiažas Organizatorius, Lauke Makiažas Organizatorius, Akrilo Grandinės Lauke, Composite Akrilo Lange, Akrilo Juosta Dėžutę, Metallic Makiažas Organizatorius, Akrilo Pagardų Dėžutę, Akrilo Kasoje, Kiaušinių Makiažas Organizatorius.

Produktas Papuošalų Dėžutės
Stilius Tradicinė Kinų
Grotelės Kiekis 15
Medžiaga Plastikiniai
Funkcija Įžuvinti
Plastiko Tipas PS
Tipas Dėklai & Dėžes
Talpa 9-14 vienetų saldainių Alpės
Technics Blizgus

Parašykite savo atsiliepimą!

Aukštos kokybės specialus makiažas kosmetikos akrilo organizatorius dėžutę

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai