Natūralus Juodas Green Jade Skristi Arklių Pakabukas Karoliai Kinijos Ranka Raižyti Žavesio Papuošalai, Aksesuarai Amuletas Vyrams, Moterims, Dovanos

€4.08

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w82739

Pakabukas Dydis : Apie 49*42*7 mm

Karoliai Dydis : Gali būti Reguliuojamas

Pakabukas Spalva: Black Jade,Žalias Veidas Stiprios Šviesos.

Gerbiami Pirkėjas,Dėl rankinis matavimo ir Jade natūraliai susiformavo Atsitiktinės pristatymas,gali būti šiek tiek skiriasi spalvos,prašome vyrauja natūra.

Mielas drauge,Mes turime profesinės didmeninė rinka čia,kurios gali suteikti jums suteikti geriausią kokybę.

Jei jums kyla kokių nors problemų, šiuo metu apsipirkti,prašome susisiekti su mumis,Mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau, kai mes gauname ir bus stengiamės išspręsti šią problemą už jus!Tikimės, kad visi Pirkėjai gauna pasitenkinimą.Mūsų pagrindinis tikslas yra, kad jums patiks laimingas prekybos patirtį.

Gerbiami pirkėjas,Ačiū jums labai už jūsų teigiamus atsiliepimus ir penkių žvaigždučių vertinimo ir mes bus daryti tą patį ir jums.Jei nesate patenkintas su pirkimu,Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių blogų atsiliepimų, kad gauti pagalbą.mes visada stengiamės padėti jums išspręsti visas problemas!

Žymos:Du Kartus žuvų Pakabukas, Jade Monkey, Jade Karoliai Pakabukas, Amuletas Jade, Jade Pakabukas, Jade, Jade Kiaulių, Jade Dragon, Jade Gyvatė, Jade Zodiako ženklas.

Pažymos Tipą CMA
Stilius Madinga
Prekės Pavadinimas abay
Šalutinis Akmens NĖRA
Pakabučiai Tipas SOLITAIRE
Pagrindinis Akmuo Jade
Kilmės KN(Kilmės)
Metalų Tipas NĖRA
Formos\modelis Gyvūnų

Parašykite savo atsiliepimą!

Natūralus Juodas Green Jade Skristi Arklių Pakabukas Karoliai Kinijos Ranka Raižyti Žavesio Papuošalai, Aksesuarai Amuletas Vyrams, Moterims, Dovanos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai