12Pcs/set Helovinas Baltos Dirbtinės Moliūgų Derliaus Rudenį Derliaus Padėkos Namų Dekoro Modeliavimas Moliūgų Fotografijos Rekvizitai

€6.48

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w82632

12 Vnt Helovinas Baltos Dirbtinės Moliūgų Derliaus Rudenį Padėkos Namų Dekoro

PASTABA: nėra modelio ant gaminio, ir jums reikia PASIDARYK pats save.

Spalva: Balta

Medžiaga: Putų

Kiekis: 12 Vnt.

Pavadinimas: Modeliavimas Burbulas Balta Moliūgų

Savybės:

Pridėti kitoks jausmas, kad festivalis.

Jūs galite kurti grafiti ant moliūgų ir padaryti savo moliūgai.

"PASIDARYK pats" šiek tiek savo grafiti moliūgų su draugais ar savo šeima.

Dirbtinių vaisių yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų, plakti plastikiniai, rankų jausmas, klijus ir kitas medžiagas.

Taikomas Vietos: Helovinas apdailos, prekybos centras, paroda, prekybos centras, apdailos, fotografija, rekvizitai ir kt.

Sumodeliuoti vaisių modeliavimas laipsniu, išvaizda ir dydis yra tokie patys, kaip nekilnojamojo daržovių.Sunku atskirti, true ir false, be atidžiai stebėti ar svorio matavimas.

Sumodeliuoti vaisių nebijo susidurti, nebus pertraukos, bus ne supus, nebus blogesnė, bus ne kvapas, ir nebus valgyti, nesvarbu, ar ji yra atvira oro, aukštos temperatūros, vėjas pučia Į aplinką, pvz., saulės poveikio neturi įtakos normalios vaizdo efektą.

Pakuotė:

12 x Dirbtinės Baltos spalvos Moliūgai

Pastabos:

1.Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3 cm klaidų,ačiū.

2.Nėra modelio, ant gaminio, ir kliento poreikius PASIDARYK pats.

3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Prašome suprasti, ačiū!

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos:Namas Cubot C30, Htc Atveju Akmenys, "lego" Pathfinder, Namas Lova Padengti, Nitro Variklio 34, Veidrodis Medienos Katė, Stiklo 6 100 Vnt, Led 5500k Balta, Honda Crv šviesos.

Dirbtinis Tipas moliūgų
Skaičius, Vnt 12pcs
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai

Parašykite savo atsiliepimą!

12Pcs/set Helovinas Baltos Dirbtinės Moliūgų Derliaus Rudenį Derliaus Padėkos Namų Dekoro Modeliavimas Moliūgų Fotografijos Rekvizitai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai