Valtis kaklo vestuvių suknelės, gėlių dekoracija appliques grindų ilgis nuotakos dressgowns elegantiškas ilgas lauko&bažnyčios vestuves

€67.65

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w82408

Apie gaminį

Matavimo Perspėjimai

Jei norite tinkinti suknelė, prašome pasiūlyti matavimų taip diagramos!

1. Krūtinė:__________

2. Juosmens:_________

3. Hip:__________

4. Petys į petį:______

5. Peties iki grindų (su avalynė):________

6. Aukštis ( iš viršaus į jūsų galvą prie grindų, be batų):_____ Jei jūs nežinote, kaip priemonė, prašome susisiekti su mumis.Klientų atsiliepimai

Pastaba :Jei jums reikia kitos spalvos, prašome pasirinkti, "Kitos spalvos" ar "Multi Color" spalva variantas, tada palikti spalvų skaičius į užsakymo pastaba.Jei turite kokių nors abejonių, prašome susisiekti su mumis per pranešimų įrankiai.

Stiliaus Įvairovė

Mes turime pasiekti glaudžiai bendradarbiaujant su įvairių aprangos gaminiai, garantuojant, didžiulė kolekcija stilių klientų pasirinkimo.

Nekilnojamojo Nuotraukų Fotografavimas

Mes imtis fotografuojami, kiekvienas naujas stilius mūsų/dalininkų' studio kiekvieną sezoną

Suknelė Pritaikoma

Mėgautis mūsų užsakymą siuvimo paslaugos geresnio!Vestuvių ir oficialią suknelės su Specialiai parengti variantas ant gaminio puslapį yra pritaikoma be reguliariai dydžiai nuo 2-26W.

Unikalus Dizainas

Turintys komanda dizainerių, mes sukūrėme mūsų pačių ženklų (Miama Vestuvių Dreses ir Rani už Oficialią Chalatai).Iki šiol, mes sukūrėme daugiau nei 600 stilių, kuris yra išskirtinis Milanoo.

Bauda Kokybės

Su komanda kvalifikuotų dressmakers, mes galime naudoti geriausias gamybos technologijas, kurti savo suknelę.

Puiki Kaina

Pateikdamas suknelės tiesiai iš gamyklos klientui, mes turime išlaidas ir veiklos išlaidas kontroliuojama didžiausia pratęsti, užtikrinti mūsų klientams gauti maksimalią naudą iš mūsų produktų. 1. Suknelė Projektavimas 2. Modelio Formavimo 3.Siuvimo 4. Klostes Ruching 5. Siuvimo 6. Pagal Paspaudus 7. Duobute 8. Viršuje Paspaudus A. Mes teikiame Nemokamai Oro Pašto ir Operatyvus Pristatymas, tokių kaip DHL,EMS,DPD,UPS,FEDEX ir pan.Paprastai tai užtruks apie 3-5 savaites, Oro Paštu, kad dauguma šalių.Laivybos laikas, kai tokios šalys kaip Brazilija,Rusija,Čilė,Afraic šalyse bus daugiau, ilgiau, tada kiti counrties , Maždaug 60-90 dienų Kinija paštu.Efektyviausias kurjerių bus taikomi(DHL,UPS,FEDEX,TNT,EMS,EQUICK ir kt.).Per specialius atostogų, pavyzdžiui, Kinų Šventė,Nacionalinės Šventės,laivybos laikas bus šiek tiek ilgiau.

B. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas .Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti..A. Jei jums patinka mūsų produktus, prašome įtraukti mūsų parduotuvė jūsų "mėgstami" sąrašą.B.Mes paliks jums teigiamų atsiliepimų po apmokėjimo.Mes tikimės, kad jums bus taip pat palikti teigiamą atsiliepimą ir 5-žvaigždučių DSR, jei jūs patenkinti mūsų prekės ir paslaugos.C.Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums Mažai atsiliepimų , kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.D.Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu pranešimu, mes pasistengsime atsakyti jūsų elektroninio pašto per 24 valandas ( išskyrus poilsio ir švenčių dienas).A.Jūs turite 7 dienas po to, kai gausite suknelė grįžti.B.Mes už 20%-30% papildyti mokestis ne qualiy grįžti.C.Grįžti laivyba turėtų būti mokama pagal pirkėjo ne qualiy klausimas.( Dydis klausimas nepriklauso kokybės problemos) C., Prašome pateikti mums sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžta ir savo ID.D.Jei norite pakeisti prekę( Akcijų Produktai Tik ), mes reship yra naujų elementų, kai gauna jūsų grįžtant paketą.E.Čia mes siūlome nemokamą modifikacija, netinka.Taip pat mes prisiimame atsakomybę už reship krovinių.F.Mes visapusiškai pareiga už įrodė, kokybės klausimas.

Žymos:Puošnios Vestuvių Papuošalai, Unisex šilko Suknelė, Statinės Vestuvių Papuošalai, Eleaf Vestuvių Papuošalai, Mans Vestuvių Papuošalai, Rb030 Satino Dressgown, šventinė Vestuvių Papuošalai, Arabų Weddeing Suknelė, Seksualus Raukiniai Marškinėlius, šalis Raukiniai Gama.

Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Siluetas Kamuolys Suknelė
Proga Oficialų Vakarą, vestuves, vakare šalies etapas
Prekės Pavadinimas Grožis-Emily
Apdaila Pakopų
Rankovės Stilius Batwing Rankovės
Elemento Tipas Vakarinės Suknelės
Traukinys NĖRA
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Iškirpte Valtis Kaklo
Talėja imperija
Vestuvinė Suknelė Audinys Organza ir Tiulis
Tikrasis Vaizdai Taip
Modelio Numeris EW181205
Nėščioms Moterims, Taip
Built-in Liemenėlė Taip
Mados Elementas Gėlių Spausdinti
Atgal Dizainu Nėriniai

Parašykite savo atsiliepimą!

Valtis kaklo vestuvių suknelės, gėlių dekoracija appliques grindų ilgis nuotakos dressgowns elegantiškas ilgas lauko&bažnyčios vestuves

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai