Daugiafunkcinis Stalčiuko Kabantys Krepšelį Kūrybos Sienos Apdaila Patalpoje, Virtuvė, Gyvenamasis Kambarys Namo Vazoninių Knygos Saugojimo Krepšys

€1.19

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w81815

Produkto informacija:

Ši viela krepšelio bus puikus sandėliavimo lentynos, todėl jūs galite įdėti taurės, lėkštės, servetėlės, wrap ar kas nors jums reikia.

Puikus saugojimo ir organizuoti sprendimas šiuolaikinės virtuvės ir bufetai; Puikiai tinka vaisiai, daržovės, makaronai, sriubos, konservai prekių, butelių, skardinių, kepiniams ir daug kitų virtuvės sandėliukas elementus.

PUIKIAI TINKA bet KUR IR PASKUTINIS GYVENIME --- galite įdėti ir pridėkite juos pagal kovos su sandėliavimo bet kur, pavyzdžiui, spinta, spintelė, knygų lentynos, biuro stalas, net wardrobewrap ar kas nors jums reikia lengvai imtis ir eiti.

Nr aparatūros reikia: Tiesiog uždėkite jį ant lentynos savo spinta, sandėliukas ir vonios kambarys.

Tai pagal laikymo krepšys puikiai ant 1,4 colio storio lentynos, ir gali turėti iki 10 kg svorio

KOKYBĖS KONSTRUKCIJA: Pagaminta iš tvirto plieno viela, patvarus, rūdžių atsparia apdaila

Valykite su drėgnu skudurėliu ir rankšluostį.

SizeAvailable dviejų dydžių 30*28*13cm/11.81*11.02*5.12 tam, 24*40.5*10cm/9.45*15.94*3.94 į

Pastaba: Dėl rankų darbo procesą, šiek tiek deformacijos gali atsirasti pristatymo procesas, ir jis gali būti grąžintas pagal švelniai lenkimo, nekeičiant išvaizdos ir naudoti.

Paketų sąrašo:

1*stalčiuko

Žymos:Knyga Užkampis, žingsnis Išmatose, Metalinės Vielos Krepšelį Sienos Kabo, Aikštėje Saugojimo Krepšys Sienos, Puošnios Kabinti Krepšelio, Kūdikių Veidrodis žaislas, Sulenkite Kabinti Krepšelio, Plastiko Krepšys Saugojimo Kabinti, Aukso Metalo Krepšelį Sienos Kabo, Medvilniniai Kabinti Krepšelio.

Klasifikacija Ne-sulankstomas Stovas
Diegimo Tipas Grindų Tipas
Taikomas Vietos VIRTUVĖ
Prekės Pavadinimas faroot
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Plastikiniai
Nėra. Pakopų Vieną

Parašykite savo atsiliepimą!

Daugiafunkcinis Stalčiuko Kabantys Krepšelį Kūrybos Sienos Apdaila Patalpoje, Virtuvė, Gyvenamasis Kambarys Namo Vazoninių Knygos Saugojimo Krepšys

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai