Anglies Pluošto Vidinės Pusės Durys Copilot Rankena Skydelio Dangtelį Apdaila Įklija, 350Z 2006-09 Kairėje Ratai vietą Priekinis, Dešinės

€10.65

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w81543

Produkto Aprašymas

Pastaba: Tik Kairę ranką Ratai

Pastaba: Skirtingiems automobiliams, turime skirtingų konfigūracijų.Prieš pateikdami užsakymą, įsitikinkite, nuotraukas, kruopščiai ir patvirtinti, šis produktas tinka jūsų automobilio, Ačiū!

Savybės:

Pagamintas iš anglies pluošto geresnės kokybės ir bauda ieško.

Kaip dekoro Lipduko, jis gali daro jūsų automobilis atrodo cool.

Jis gali apsaugoti paviršių nuo įbrėžimų, dulkių ir pan.Lengva valyti.

Lengvas montavimas,juosta yra ne atgal.

Specialiai Tinka 350z 2006-09 su Navigacijos Sistema ir Automatinė

Techniniai duomenys:

Būklė: Naujas

Medžiaga: Anglies Pluoštas + Epoksidine Danga

Elemento Tipas: Lipdukai

Spalva: Kaip nuotraukose

Krova ant Transporto priemonės: Priekinė, Dešinės

Įmontuoti:

Tinka 350z 2006-09 su Navigacijos Sistema ir Automatinė

Pastaba: Tik Kairę ranką Ratai

Prašome patikrinti, nuotraukas, atidžiai prieš perkant.

Paketų Sąrašo:

1 VNT Rankena Skydelio Apdaila Lipdukas

Skelbimas:

Prašome palyginti savo automobilio nuotraukos rodo, įsitikinkite, kad prekės atitinka jūsų automobilių teisingai.

Prašome leisti 1-2CM skiriasi dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Metodas Įrengimas:

Skelbimas:

Jei aplinkos temperatūra yra 20℃,

prašome šilumos juosta su plaukų džiovintuvu arba greitai lengvesni ir paspauskite ypač krašto stora 1 min geriau stickness poveikį.

1. Valyti srityje ir pašalinti jokių priemaišų, prieš montuojant šią prekę.

2. Suderinti šį elementą su tikslinėmis-pozicija, todėl ir nuplėškite juostelę pagrindo.

3. Paspauskite elementą tolygiai po tinkamai derinti.

4. Vengti situacijų, kurios gali šlapias šis punktas per 24 valandas po įdiegimo.

Apie Mus

1. Mes siekiame, kad mūsų klientų pasitenkinimas geriausiu įmanoma.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami rašykite mūsų tarnybos specialistai 24 Valandas per Dieną, 7 Dienas per Savaitę.Mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu.Jei jokio atsakymo per 24 Valandas, prašome patikrinkite šlamšto į savo el. pašto dėžutę.

2. Mes labai vertiname jūsų TEIGIAMUS atsiliepimus.Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos.Mūsų tikslas-teikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, paprastai, todėl mes stengiamės išspręsti bet kokią problemą.

3. Prašome nedvejodami palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, jei negavote prekės per 30 dienų, nes mes jau minėta laivybos laikas pakartotinai.Pristatymas

1. Mes siūlome visame PASAULYJE LAIVYBOS. (išskyrus tuos atvejus, Honkongo, Taivano, Makao, Kinija, Guernsey, Liuksemburgas ir kt.)

2. Užsakymai bus apdorojami ir siunčiami per 24-48 valandas nuo apmokėjimo aišku.Mes tik laivas patvirtino, SMT adresai.Jūsų SMT adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3. Jei negavote jūsų siuntą per 60 darbo dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

4. Prašome atkreipti dėmesį, kad pristatymo laikas priklauso nuo paskirties šalys, ir gali būti, kad muitinio įforminimo proceso, ir oro sąlygos jūsų vietovėje.Šalis

Pristatymo Laikas (dienomis)

Ne, įskaitant Tvarkymą, laikas, savaitgaliais, ir švenčių dienomis 9-12 13-18 19-24 25-29 30-35 >60 Jungtinės amerikos valstijos 5% 50% 30% 11% 5% Grąžinamoji išmoka, Jungtinė Karalystė 10% 63% 19% 3% 4% Grąžinti Australija 21% 50% 14% 7% 7% Grąžinti Prancūzija 11% 29% 44% 10% 7% Grąžinti Vokietija 11% 22% 30% 21% 16% Grąžinamoji išmoka, Kanada 0% 47% 31% 18% 4% Grąžinti Ispanija 4% 25% 48% 13% 11% Grąžinti

Sąlygos

1. Esame profesionalus gamintojas Kinijoje, siekiant sutaupyti jūsų laiką ir pinigus, prašome atkreipti dėmesį į šiuos aspektus:

2. Mes teikiame oro paštu Po siuntimo paslauga klientams, Jei jums reikia kitų laivybos paslaugos, susisiekite su mumis.Labai ačiū už jūsų supratimą ir pacientų.

3. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybą ir tvarkymas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Grįžta

1. Mes siūlome 30 dienų grąžinimo politika.Prašome susisiekti su mumis per 30 dienų nuo tos dienos, kai jūs gaunate savo užsakymą, jei jūs turite bet kokius klausimus su produktu ir norėtų sugrįžti.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų Užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš SMT.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo laivybos kaina.

Žymos:Automobilių P12, 350z Anglies Pluošto, Karšto Kišenėje, Skatinti Aplinkosaugos ¾enklelis, 370z Anglies Pluošto, Alkūninio Veleno Daviklis Nissan Altima, Pieno Lipdukas, Z34, Nissan Z33, 350z.

Prekės Pavadinimas OURMAQTOR
Tipas 3D Anglies Pluošto Vinilo
Dizainas Spalvos Keitimas
Lipdukas Rodymas Vidaus
Medžiagos Tipas Anglies Pluošto
Modelis Kita
Tipo Lipduku Anglies Pluošto Raštas
Kategorijos 3D

Parašykite savo atsiliepimą!

Anglies Pluošto Vidinės Pusės Durys Copilot Rankena Skydelio Dangtelį Apdaila Įklija, 350Z 2006-09 Kairėje Ratai vietą Priekinis, Dešinės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai