Natūralaus Akmens Karoliukai 5-8mm Laisvos Formos Dangaus Mėlyna TurquoiseS Karoliukai Papuošalų Priėmimo "Pasidaryk pats" Apyrankės Karoliai Kryptis 34" 200pcs

€2.19

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w81362

4283628582568380 Produktų Rekomenduojama JAV dolerių 4.67 /pak JAV dolerių 3.39 /pak JAV dolerių 3.39 /pak JAV dolerių 3.39 /pak JAV dolerių 3.39 /pak JAV dolerių 3.39 /pak

[xlmodel]-[custom]-[30894]

[xlmodel]-[custom]-[30894]

[xlmodel]-[custom]-[30894]

[xlmodel]-[custom]-[30894] Nuolaida Straipsniai

sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje !!!

Ši kaina yra 1strand granulių kainą Natūralaus Akmens Karoliukai 5-8mm Laisvos Formos Dangus Mėlynas Turkis Karoliukai Papuošalų Priėmimo "Pasidaryk pats" Apyrankės Karoliai Kryptis 34" 200pcs kryptis ilgis apie 87cm/ 34" 1"=2.54 cm skersmuo : apie 5-8mm Medžiaga: gamta akmens Spalvos: Žr. nuotraukas Kiekis: apie 200-220pcs Pastaba:

Elemento ilgis bus 1cm skirtumas, Prašome suprasti,

Jei prekės spalva yra spalvotų, Kiekvieno rutuliuko bus šiek tiek kitokia spalva

Jei prekės forma yra Netaisyklinga , Kiekvieno rutuliuko bus šiek tiek skirtingos formos

1.prekės bus išsiųstos per Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu laisvai, jei suma daugiau nei $7.JAV Gali išsiųsti per e-paketinio

2.Jei jūsų užsakymo suma pagal $7 , prekės bus išsiųstos per Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius laisvai .

3.Jeigu jūsų užsakymo suma yra daugiau kaip $150 ,free express.

4.Daugiau suma jūsų užsakymą,didesnę nuolaidą gausite.

[xlmodel]-[foto]-[0000] Nuotraukos Sąrašą

[xlmodel]-[custom]-[28054]

[xlmodel]-[custom]-[8888] Paslaugos

Apie laivybos

Kinija paštu, oro paštu, pristatymas į Azijos, Amerikos valstijose, Europoje, dažniausiai 10-25 dienas,Kitos šalys turi imtis 20-60 dienų.

Jei jums reikia prekių skubiai, prašome pasirinkti, DHL/FedEx/UPS/TNT/ EMS, paprastai trunka 3-7days,EMS reikia imtis 5-15 dienų.

Apie mokėjimą

Sąlyginio deponavimo yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą, mes taip pat priima ir kitus mokėjimus Vizos, Kredito kortelės, T/T, Western union, Money gram ir kt.

Kai gausime jūsų mokėjimą pastaba, kad, mes pasirūpinsime shippment.

Prašome įsitikinkite, patvirtina, kad, kai gausite prekes geros būklės, nes, kai jūs pateikiate, kad jūsų pinigai būtų perduoti į sąlyginio Deponavimo, ne mūsų sąskaita.Jei jums nereikia gauti prekes, mes ne gauti savo pinigus, nesijaudinkite, mes pratęsti laiką, kol jūs juos gauti.

Grįžti & Keistis politika

Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 15 dienų grąžina jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mums nebus problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.

Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

Mes grąžinsime visą savo laimėjusio pasiūlymo sumą, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, po tiek Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.juozasrimkus.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Atsiliepimai

Mielas drauge, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.Ir mes bus daryti tą patį už jus.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes pasistengsime atsakyti į visus klausimus per 24 valandas

Žymos:Papuošalai Pusiau, Lapislazuli Akmens, Apranga Akmens, Papuošalai Akmuo, Papuošalai Pusbrangių, Papuošalai Pusbrangių Akmenų, Amuletas Akmens, Juvelyriniai Dirbiniai Brangieji, Perlas Pakabukas, Pakabukas Pusbrangių Akmenų.

Prekės Forma Markizė Formos
Modelio Numeris dangus mėlynas Turkis
Prekės Skersmuo hole 1mm
Skylės dydis 1mm
Spalva Kaip paveikslų paroda
Elemento Tipas Karoliukai
Medžiaga dangus mėlynas Turkis
Metalo Tipas NĖRA
Prašymas "PASIDARYK pats" karoliai, Apyrankės
Formos Laisvas
Bauda ar Mados Mados
Kiekis apie 200-220 vienetų
Naudoti papuošalai priėmimo
kryptis ilgis 87cm (34inch)
Išorinis Skersmuo 5mm-8mm
Prekės Pavadinimas luoman xiari
Prekės Svoris 0.08kg

Parašykite savo atsiliepimą!

Natūralaus Akmens Karoliukai 5-8mm Laisvos Formos Dangaus Mėlyna TurquoiseS Karoliukai Papuošalų Priėmimo "Pasidaryk pats" Apyrankės Karoliai Kryptis 34" 200pcs

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai