Baseinas Žibintas su baterijomis, LED Amatų Akcentas Šviesos su 7 Režimai Vonia Žaislai Plūduriuoja Apšvietimas, Vonia, Baseinas Šalis M09

€8.83

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w8091

Baseinas Žibintas su baterijomis, LED Amatų Akcentas Šviesos su 7 Režimai Vonia Žaislai Plūduriuoja Apšvietimas, Vonia, Baseinas Šalis M09

1 pastaba:Mes išlaikyti savo privatumą saugu ir nebus atskleisti jokios asmeninės informacijos.

2:Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mūsų po pardavimo komandos bus suteikti jums puikus sprendimas pirmą kartą.

Prekės Specifikacija:

Ypatybė :

7 režimais: slankiojo baseinas šviesos funkcijas su 7 režimais, žėrintis, mirksi, spalva keičiasi, plūduriuojantis vandens ir projektavimas atsižvelgiant į jūsų baseinas.Skirtingų spalvų šviesos pritraukti vaikai intereso, tegul jūsų vaikai, patenka į meilės su maudymosi.

Saugus : vonia šviesa yra pagaminti iš maisto klasės PC, BPA free, poliruotos briaunos sumažina traumų riziką, gali būti saugiai naudojamas vandens ir atsparus vandeniui efektas yra labai gera. (Atkreipkite dėmesį nereikia panerti po vandeniu)

Vidaus ir lauko : Ši šviesa turi skylę ant krašto jūs galite kabinti ten, kur norite.Vandeniui atsparus dizainas, kad jis tobulas, naudojamų vidaus patalpose kubilas, vazos, žuvų bakas.Taip pat plačiai naudojamos lauke ne baseinas, fontanas, tvenkinys ar fontano.

Paprastas montavimas : Atidarykite baterijų skyrelio su užsukamu vairuotojas.Įdėti 3* AAA elementais (nepridedami) ir uždarykite dangtelį ir prisukite varžtus.Pridėti kupolas, paspauskite mygtuką, Jei norite jį išjungti, tiesiog paspauskite ir palaukite 3 sekundes.

Įeina : 1 x Plūduriuojantis baseinas šviesos( baterijos neįtrauktos), 1 x atsuktuvas

Specifikacija :

Lemputė karoliukai: 7 super ryškus LED lemputė karoliukai

Dydis: 10 * 11,5 cm / 3.9 * 4.5 colių

Svoris: 150g

Maitinimo šaltinis: 3 x AAA baterijos (neįtraukta)

Komplektą Sudaro:

1 x Plūduriuojantis baseinas šviesos( baterijos neįtrauktos)

1 x S crewdriver

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos:M3 Su Vidiniu šešiakampiu Riešutų, Plastikiniai Bril Moteris, Plastikiniai šviesus Kiaušinių, Plastikiniai Sagė Kaklaraištis, Tinklo žibintai 6 M, Plastikiniai Gse Nx 125, "motorola" Shell G5s, Originalus Dtx žiūrėti, M3 50mm Cotter Pin.

Lytis Unisex
Medžiaga Plastikiniai
Elemento Tipas Kita
Modelio Numeris 254860
Prekės Pavadinimas Stiprus-Toyers
Amžius > 3 metų
Kilmės KN(Kilmės)
Įspėjimas NĖRA

Parašykite savo atsiliepimą!

Baseinas Žibintas su baterijomis, LED Amatų Akcentas Šviesos su 7 Režimai Vonia Žaislai Plūduriuoja Apšvietimas, Vonia, Baseinas Šalis M09

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai