Kalėdų Papuošalai Mielas Kalėdų Senelio Elnių Kalėdų Papuošalai, Namų vidaus ir Lauko Suknelė Papuošalai

€3.08

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w80131

Kalėdų Papuošalai Mielas Kalėdų Senelio Elnių Kalėdų Papuošalai, Namų vidaus ir Lauko Suknelė Papuošalai Mūsų 2020 m., keramikos apdaila, apima kabinti aukso vielos kilpos, kurie gali būti lengvai pakabinti ant Kalėdų eglutės arba apdailos lentynos.Ryškių spalvų ir unikalų dizainą yra labai tinkamas kabinti ant medžio, high-end, ir ne nyksta!Kaip parodyta pavyzdyje, gražus dizainas.

Apvalų keramikos papuošalai yra dvipusis dizainas ir spausdinimo.Dažų sublimacijos spausdinimo.Šie unikalūs daiktai yra puikus suvenyrų prisiminti, kaip kvailai 2020 m. yra!

Mūsų 2020 Kalėdų apdailos keramika yra suvenyrų stilius su specialiais elementais, priminti mums apie sunkiais laikais, kad praėjo šiais metais.Puiki Kalėdinė dovana jūsų kaimynai, išplėstinės šeimos, draugų, bažnyčios narius ir seneliai.

Pakuotės kiekvieno 2020 m apdaila yra kruopščiai supakuoti, kad nebūtų pažeisti, ir turi kabinti aukso vielos kilpa, kuri gali būti lengvai pakabinti ant Kalėdų eglutės.Mielas 2020 Kalėdų papuošalų už namų puošybai.

2020 m. Kalėdų dovana, puiki dovana visiems.Dovanos jaunavedžiams, naujagimiams, šeimos nariais, draugais, kolegomis ir pan., tinka šalys, vestuvės, kalėdos, Kalėdų, Padėkos ir kitų švenčių, pasirinkimas yra begalinis.

specifikacija

Pavadinimas: keraminiai priedai veltiniams, vilna

Spalva: balta + žalia

Medžiaga: keramika

Dydis: 7.3 cm

Pakuotės Turinys:

1 * keraminiai priedai veltiniams, vilna

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos:Dekoro Namai, šiaurės šalių, Menas, Sienų, Nu, Dekoro Namai šiuolaikinės, Christma, Live Kambarys, Plakatas Sienos, Dažų Sienos, Miegamojo Puošimas, Dekoro Namai.

Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Kalėdų Papuošalai Mielas Kalėdų Senelio Elnių Kalėdų Papuošalai, Namų vidaus ir Lauko Suknelė Papuošalai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai