PU Odos Raktus, Monetas, Saugojimo Dėklas Lankstymo Darbalaukio Organizatorius Papuošalai Klavišą Mobilųjį Telefoną Laikrodžiai Saldainiai Įvairenybės Turėtojas

€2.02

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w78246

Produkto Aprašymas:

Medžiaga:PU Oda

Dydis:17.5 x 17,5 x 4cm / 6.8" x 6.8 x 1.57"

Spalvos:Raudona, Tamsiai Mėlyna, Žalia, Oranžinė, Chaki

Skaičius, Vnt:1PC

Savybės:

Pagamintas iš PU Odos, gali būti įdėti į staliukas, kompiuterio stalas, odininkas arba stalas, mažas objektas, kad jūs galėsite gauti savo akis, pasiekti, gyvenimas gali būti labai patogu.

Gali būti naudojami laikyti maži karoliukai, o darbo dėl kai kurių amatų projektais, gali būti naudojami laikyti sėklas, kai jums padaryti tam tikrą sodo darbus.

Kai nenorite naudoti krepšelį ir norite sutaupyti vietos, tik atrakinimo mygtukas, sulenkite, tai lengva būti saugomi komodos, spintos, ar lagaminai.

Daugiafunkcinis dėklas pagamintas iš aukštos kokybės odos ir keturių snap tvirtinimo detalių, lengvai sulankstoma, kai snap fold, tai yra saugojimo dėklas, kai akimirksniu atidaryti, tai pelės mygtukai/cup trinkelėmis.

Lovelių naudojami mobilieji telefonai, laikrodžiai, papuošalai, aplankai, rašikliai, akiniai, raktai, kūdikių hairband, maži užkandžiai ir kiti daiktai.Tai yra puikus saugojimo priemonė, savo šeimai, biurui, ir kelionės.

Priemonės 17.5 x 17,5 x 4cm / 6.8" x 6.8 x 1.57".

Pakuotė:

1 x Saugojimo Dėklas

Žymos:Kėdė Dėžutę, Biuro Kortelių Dėžutė, Raktų Dėklas, Pagrindiniai Stalo, Savininkas žiūrėti, Pagrindiniai Saugojimo Dėklas, Dekoro Dėklas, Krepšys žiūrėti, Pakeisti Plokštelę, Dėžutė Atveju žiūrėti.

Apkrovos 17.5*17.5*4CM
Tipas Dėklai & Dėžes
Talpa 17.5*17.5*4CM
Funkcija Lankstymo
Specifikacija 17.5*17.5*4CM
Formos Aikštė
Modelio Numeris Talpinimo Dėžes
Produktas Biuro Organizatorius
Grotelės Kiekis 1
Technics Blizgus
Stilius Modernus
Naudoti Įvairenybės
Medžiaga PU

Parašykite savo atsiliepimą!

PU Odos Raktus, Monetas, Saugojimo Dėklas Lankstymo Darbalaukio Organizatorius Papuošalai Klavišą Mobilųjį Telefoną Laikrodžiai Saldainiai Įvairenybės Turėtojas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai