Rankų darbo Pliušinis Gnome Lėlės Šeimos Valentino Dieną Išpažinties Dovaną Šalies Namų Dekoratyvinės Lėlės _WK

€6.77

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w7817

Rankų darbo Pliušinis Gnome Lėlės Šeimos Valentino Dieną Išpažinties Dovaną Šalies Namų Dekoratyvinės Lėlės _WK Aprašymas:

Savybės:

1.Rankų darbo: Tai švedijos gnome pliušinis yra sukurta iš rankų-sumažinti vilnos veltinio, užpildytas aukščiausios kokybės poliesterio įdaru ir visiškai ranka prisiūta.Tai puikiai tinka jūsų unikalų skonį.

2Outstanding Valentino Dovanos: Mūsų valentino glamuras yra puikus dydžio, formos ir spalvos derinius.Tai padės intymumo, kad jūs ir jūsų mylimi žmonės.Tėvai glamuras yra apie 16 aukštų, natūraliai didesnis nei vaikų, nykštukai, kuri yra apie 12 aukštas.

3.Sukuria Šventinę Nuotaiką: Šie nykštukai bus pridėti spalvų ir sukurti šventinę nuotaiką visiems laimingas atvejais, pavyzdžiui, Velykų, Pavasario Šalis, Valentino Diena ir per Vestuves.

4.Puikus Namų Papuošimas: naudoti šias nykštukai su Širdies formos savo lentyna, stalas, staliukas, sofa-lova, spinta ar stalas, ir tt, ir tai pridės atostogų žavesio jūsų namų dekoracijas.

5.2021 Naujas Stilius: Kiekvienas gnome lėlė, turintis meilės ar meilės voką, jis bus švenčių, be savo stalo ir namų dekoravimui Valentino Dienos, Naujus Metus ir kitas šventes.

Dydis:

Tėtis Dydis: 5.1x5.1x15.8

Mama Dydis: 7.5x5.5x16.1

Sūnus Dydis: 3.5x3x12.6

Dukra Dydis: 3.9x3.1x13.4

White Hat Gnorme: 3.1x2.4x7.5

Rožinės Spalvos Skrybėlę Gnorme: 3.1x2.4x7.5

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali skirtis nuo nuotraukos dėl kompiuterio parametrai.

Prašome leisti nukrypti 1-3cm dėl rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1/2 x Lėlės

Žymos:Wutang Clan Keychain, Xiaomi Note8t Ekranas, Wutang Licencijos Plokštė, Megztos Suknelės Dydis, Tw200 Akceleratoriaus Kabelis, Vyrų Marškinėliai Tėtis Patrol, Klip Vestuviniai Auskarai, Guminės Kojos Apyrankė, Kriauklės Skylę Karoliai.

Kilmės KN(Kilmės)
Proga Kita
Medžiaga Kita
Prekės Pavadinimas Stiprus-Toyers
Modelio Numeris lėlė
Modelis Animacinių Filmų Pav.

Parašykite savo atsiliepimą!

Rankų darbo Pliušinis Gnome Lėlės Šeimos Valentino Dieną Išpažinties Dovaną Šalies Namų Dekoratyvinės Lėlės _WK

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai