Nešiojamų Automobilių Mount Organizatorius Auto Reikmenys, Automobilis Saulės Skydelis Audinių Lango Turėtojas Vystymo Sėdynių Nugaros Atramos

€1.36

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w77956

░▒▓ sveiki atvykę į mūsų parduotuvę ▓▒░

◥▼◤

◥▼◤

◥▼◤

PRODUKTO APRAŠYMAS Dydis:Apytiksl.21cm x 6.8 cm Medžiaga: ABS plastikas, elastingas tvarstis Spalva: Black Kiekis:1pc Funkcija: Ši prekė gali padėti nustatyti audinių lauką vietoje, lengvai pasiekiamas, pvz., automobilio skydelis bei sėdynės atlošo.Su kūgio stiklo deimantų kristalai ir priimti "chrome" piate ir spray-paont gydyti paviršiaus, produktas yra labiau pageidautina ir patvarus.Ji gali turėti audinių langelį piace su tubber juostų ir velcro, ir jis užima mažai vietos whtn ne naudoti.Paprasta ir mados dizaino, visiškai funkcionali ir praktiška Kilnojamojo virvę, lengva laikyti audinių dėžutės Gali būti tvirtinamos ant saulės skydelis arba sėdynės atlošo ir automobilio

GAMINIO SAVYBĖ, Popieriaus langelį turėtojui tik, kiti nėra įtraukti |Dėžės lengvai montuojamas vertikaliai arba horizontaliai. |Juoda Audinio, Popieriaus Langelį, Laikiklis, Auto Reikmenys, Popieriaus, Servetėlių Sėdynės atlošo Atrama |Ji gali turėti audinių langelį piace su tubber juostų ir velcro, ir jis užima mažai vietos whtn ne naudoti. |Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Prašome suprasti, Ačiū!

PASTABA:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

PRODUKTO RODYTI

Patarimai

▶ Grąžinti :

Jei yra kokybės problemų ,prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas po to, kai gaunate siuntinį,mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkinti soultion jums.Visos grąžinimo prekė turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pasiūlyti sekimo numerį.

▶ Atsiliepimai :

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.

Žymos:Automobilių Audinių Laikiklis Skydelis, Auto Skydelis, Automobilių Sėdynės Atspalvis, Pavėsyje Nuo Saulės, Automobilių Popieriaus, Aliuminio Aklas, Automobilių Nosinė, Audinių Skydelis, Auto Užuolaidų, Plastikinių Langų.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Svoris 64g
Kiekis 1pc
Spalva Juoda
Dydis Approx.21cm x 6.8cm
Elemento Tipas Užtrauktuku & Įrašą
Modelio Pavadinimas K185452
Medžiagos Tipas ABS plastiko, elastingas tvarstis
Prekės Pavadinimas QIYOU

Parašykite savo atsiliepimą!

Nešiojamų Automobilių Mount Organizatorius Auto Reikmenys, Automobilis Saulės Skydelis Audinių Lango Turėtojas Vystymo Sėdynių Nugaros Atramos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai