NAUJOS Pneumatinės Graviravimas mašina 220V/110V Vienas handpieces 0-8000 smūgių, Papuošalai Graverio Įranga Graver įrankiai

€245.22

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w77936

#HH-G02

Graviravimo mašina Aprašymas

Ši nauja elektros įrankis siūlo pagrindinio darbo pajėgumas ir pneumatiniai poveikio galia akmenų mūrijimas ir graviravimas.Jis yra idealus gamybos akmens statytojų, kelis gamyklos įrenginiai ir pavienių amatininkų dėl biudžeto.

Kiekviena apima koja kontrolės ir oro filtras, ir reikalauja, švarus, be aliejaus suspausto oro su mažiausiai 45 psi (3 bar) slėgio ir 1.4 cfm (40 litrų per minutę srauto.Elektros reikalavimai yra 100/240 V, 50/60 Hz.Visas Standartines Sistemos, insultas greitis 0-8000 smūgių per minutę (SPM).Handpieces parduodami atskirai.Pastaba pagrindiniai skirtumai žemiau.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Čia mes garantuojame veiksmų, Dėkoju už jūsų dėmesį.

-- Visi produktai yra tiesiogiai iš gamintojo;

-- Visi jie turi gera kokybė, konkurencinga kaina, puikus techninę paramą, ir puikiai po pardavimo paslaugos;

-- Jūs perkate geriausias kokybės ir mažiausią galimą kainą garantuotas.

-- Mes suteikiame 12 mėnesių garantiją!

Mokėjimo būdas

Mes priimame 1.Banko pavedimu 2.Alipay 3.Klientai nori naudoti Kredito Kortelės arba Debeto kortelę, kuris taip pat gali atlikti mokėjimą per šiuos du metodus.

Laivybos ir Tvarkymo

1. Keli pirkimai taupymo planas: įsitikinkite, bendrosios išmokos už kiekvieno elemento, kurį laimėjo.Mes bus sujungti laivybos, kai jūs padaryti kelis pirkinius.

Kartais laivybos laikas užtrukti šiek tiek ilgiau, dėl išsiuntimo Vietos ar kitų priežasčių.

2. Teisingai ir pakankamai atitinkamos informacijos: Prašome pritvirtinti savo telefono numerį, kai jums mokėjimo todėl, kad mes galime rašyti savo paketą saugos ir sklandžiai.Visada įsitikinkite, kad suteikti pakankamai informacijos, kad mums padėti atlikti sklandžiai pristatymo.

Grąžinimo politika

1. Grįžti pakuotės turi būti originalioje pakuotėje, viskas turi būti naujas.Trūkstamą dalį arba nieko pradinę būklę, jame negali būti jokios grąžinamosios išmokos.Mes pateikti atitinkamą informaciją www.juozasrimkus.lt ir Alipay, tokių kaip siuntėjų patvirtinimo ir produktus, nuotraukas.Pakeitimo ir kompensacijos nebus vykdomas tol, kol grąžinti prekę gavo.

2. Per garantinį laikotarpį, visų mainų arba grąžinti dėl defektų nemokamai (Pirkėjas yra atsakingas už laivybos mokesčiai).Mes visuomet rūpinamės, jūs mūsų vertingų klientų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus per .Jūsų pasitenkinimas yra visada, mūsų top atlygį.

Žymos:Papuošalai Pneumatiniai, Plaktukas Handpiece, Graver įrankis, Graver Pneumatiniai, Loz, Graver Max, Viešbutis Vienodi Padavėja, Graver, 5mm Collet, Graver Mašina.

Medžiaga Metalo
Elemento Tipas Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai
Elemento Ilgio 35cm
Produkto Savybės Graviravimo mašina Dvigubo Baigėsi
Prekės Skersmuo 11cm
Elemento Plotis 31cm
Elemento Aukštis 29cm
Prekės Svoris 7KG
Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Graviravimo Įrankiai
Metalų Tipas nerūdijančio plieno
Modelio Numeris HH-G02

Parašykite savo atsiliepimą!

NAUJOS Pneumatinės Graviravimas mašina 220V/110V Vienas handpieces 0-8000 smūgių, Papuošalai Graverio Įranga Graver įrankiai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai