Nemokamas pristatymas Natūralių A ŽADEITAS Bangle 62-63mm

€14.02

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w77734

Funkcija Duomenys: jokių papuošalų dėžutė

Jei jūsų vietos paprotys yra įkrovimo jums mokesčių arba importo muitai, mums gaila, kad tai negali būti dalis mūsų atsakomybė.Jūs galėtų patikrinti su savo vietos postas, norėdami pamatyti papildomų išlaidų, prieš jums pasiūlymą.

Prašome atkreipti dėmesį, kad laivybos ir tvarkymo mokestis KIEKVIENAS elementas yra skaičiuojami atskirai, tai reiškia, kad jūs taip pat turite mokėti už laivybos ir tvarkymo mokestis KIEKVIENAM prekės, net ir jūs turite sujungti pirkimas, tai yra, matyt, todėl, pašto mokestis yra tiesiogiai proporcingas svoris viso paketo.

Paslauga

Jei gavote elementus, yra patenkinti.Prašome duoti man 5 Atsiliepimą ,Jei jūs gaunate daiktų jaučiasi nepatenkinti arba skaldytų.Prašome don ' t make neigiamą arba neutralų atsiliepimą apie mane.rašykite man pasakyti .Bendrauti pirma ir tada vertinti , mes išspręsti laiku .

Nes specifika internetu, jis negali to matyti, kad materialus objektas sukelia daug nepatogumų, klausia pirkėjų turėti jokios abejonės, bendrauti su mumis pirmą, prieš vertinant, mes išspręsti artimųjų jums metu, jei turite kokių nors kitų problemų, jums laimingas prekybos nuotaika.

♥♥♥♥♥♥Dar kartą, ačiū jums, ir tikimės, kad jums patiks apsipirkti pas mus!Puiki diena!♥♥♥♥♥

Žymos:Pirštinės Vaikams Lenktynes, žaliosios Partijos Pasaulyje, Mielas Koomi Keychain, Ga8s648 Plokštė, Dsp "android" Bmw E60, Dell Xps 9q32 Srews, Mielas Kitty Necklase, žalia Patina Spalva, Dell Xps Atveju Apvalkalas.

Nustatymo Tipas NĖRA
Metalų Tipas NĖRA
Medžiaga Mūrinis
Formos\modelis ROUND
Bauda ar Mados Mados
Lytis MOTERIS
Danga Rodis Padengtą
Prekės Pavadinimas JINHONGBO
Apyrankės Tipas Bangles
Stilius Madinga
Modelio Numeris Pearl

Parašykite savo atsiliepimą!

Nemokamas pristatymas Natūralių A ŽADEITAS Bangle 62-63mm

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai