AZSG Mano geras partneris Aišku, Antspaudai Pjovimo Štampų Rinkinys, skirtas "PASIDARYK pats" Scrapbooking/nuotraukų Albumą Dekoratyvinis Craft10x15cm

€1.83

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w77096

Jei radote produktai nėra arba neveikia, kai gauna sklypas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes visada suteikti jums patenkinti rezultatu!

Įrenginio Tipas: 2 gabalas

Pjovimo Miršta Medžiaga: metalo

Aišku, Antspaudų Medžiaga: guma

Aišku, Spaudų Dydis: 3.93 x 6 colių Antspaudas Nustatyti(10×15cm)

Naudojimas: apdaila

Apie Siuntos 1. Pristatymas visame pasaulyje 2. Mes pažadą atsiųsti jums per 48 valandas. 3. Prašome įsitikinkite, kad jūsų vardas, adresas ir telefono numeris yra teisingas.(Pavadinimai turi būti užpildyti vardai)Jei norite pakeisti savo adresą , prašome susisiekti su mumis laiku. 4. Atkreipkite dėmesį, kad jūsų apsaugos laikotarpį.Jei apsaugos laikotarpis yra apie baigiasi , bet prekės dar nebuvo pristatytas.Prašome nesijaudinkite.Jūs galite susisiekti su mumis pratęsti apsaugos laikotarpį už jus. 5. Jei prekės prarastos ar pažeista tranzitu , nereikia atidaryti ginčo pirmas.Jūs galite susisiekti su mumis.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Mes gali išsiimti jis jums ar grąžinti visą.Mes bus atsakingas už jūsų užsakymą!

Žymos:Mirti Antspaudas, Albumas Rėmelis 10x15, Fotoalbum Kūdikių 10x15, Skaidrus Nuotraukų Albumas 10x15, Picasso Pagalvė, Mirti Ir Antspaudas Rinkinys, Aišku, Antspaudas Ir Mirti Rinkinys, Photoalbum 150 Kišenės 10x15, Supjaustyti Mirti Metalo, Metalo Tuščiaviduriai Pjovimo Scrapbooking.

Dydis 3.93x6 colių(10x15cm)
Modelio Numeris STCD-733
Aišku, Antspaudų Medžiagos Guma
Pjovimo Miršta Medžiaga Metalo
Prekės Pavadinimas AZSG
Modelio Tipas Gyvūnų
Spalva Skaidrus
Naudoti "PASIDARYK pats" Scrapbooking

Parašykite savo atsiliepimą!

AZSG Mano geras partneris Aišku, Antspaudai Pjovimo Štampų Rinkinys, skirtas "PASIDARYK pats" Scrapbooking/nuotraukų Albumą Dekoratyvinis Craft10x15cm

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai