Netic Blakstienos su netic akių kontūro Rinkinys, 16Pairs Daugkartinio naudojimo netic Blakstienos Atrodo natūraliai, Jokių Klijų Reikia

€13.47

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w7687

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Tai netic akių kontūro ir blakstienų rinkinys ateina su specialiu akių kontūro, kad yra ultra-fine netic dalelių, kurios gali būti lengvai pridedamas prie netic blakstienos.Dėl akių kontūro yra taip pat išsitepti-įrodymas, ir gali būti naudojamas su pažįstamais šepečiai.Nereikia jokių lipnių klijų!

netic blakstienos tampa vis daugiau ir daugiau ular.Mes žinome, kad beveik visi nori storio, ilgiau, puikus blakstienoms.Šių netic blakstienos atneš jums naudą, nors tai yra labai paprasta naudoti ir patogu nešioti.

Tai leidžia jums patirti pasinaudoti mūsų netic akių kontūro ir blakstienų rinkinys, skirtas ilgiau.

Lengva naudoti: Viskas, ką jums reikia padaryti, tai nešioti netic akių kontūro kaip ir bet kuris kitas skystas akių kontūro ir įdėkite jį tiesiai į netic blakstienos.Į netic blakstienos bus greitai pridėti savo akių kontūro.

Mūsų netic akių kontūro ir blakstienų rinkinys yra labai patvarus, tai yra taip pat atsparus vandeniui bei neblunka.Jūs galite mėgautis gražių blakstienos visą dieną!

Produkto: Blakstienų Rinkinys

Kategorija: netikrų blakstienų

Gamybos procesas: rankinis

spalva:juoda

medžiaga:pluošto

dydis:21.5x21cm

Pakuotės Turinys:

16 porų x blakstienų

2 x netic skystus akių kontūro

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos:Kremas Lanbena, Blakstienų Klijams, Blakstienų False Klijai, Lūs Blakstienų Klijai, Veido Kaukė Lanbena, Klijai Blakstienų Extense, Akių Kontūro Blakstienų Klijai, Klijai Blakstienų, Blakstienų Klijai Nuotaka, Hibridinis Akių Kontūro Klijai.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas LANBENA

Parašykite savo atsiliepimą!

Netic Blakstienos su netic akių kontūro Rinkinys, 16Pairs Daugkartinio naudojimo netic Blakstienos Atrodo natūraliai, Jokių Klijų Reikia

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai