Mini Mada-Ultra plonas Studentų Touch Kontrolės Kortelę, Mobiliojo ryšio Telefoną Anica A9 Dual Kortelės Atsarginis Telefono

€25.07

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w74813

Savybės 100% brand new ir aukštos mažo dydžio ir šviesos svorio, lengva nešti.Protingas atsakas touchpad, titano ir magnio lydinių ir grūdinto stiklo plokštės, lengvai liesti veikti laisvai.

Su muzika, gravity jutiklis, pedometer, sėdimas priminimas", "Bluetooth" dial-up " ir kitas funkcijas, įgyven ir praktiška.

Kietumas 7H, su didesnis atsparumas įbrėžimams ir atsparumas dilimui.

Kai mobilusis telefonas palieka veiksminga diapazonas 10 metrų, įsilaužimo signalizacijos, bus žiedas, o tai rodo, ar pamiršti telefoną.Yra keturi pasirenkami spalvų, galite pasirinkti iš jūsų patinka.Specifikacijos Spalva: juoda, purpurinė, aukso, juoda, Tipas: baras telefono Dydis: apie 113.5*48.8*4.5 mm svoris Neto: apie 68g Versija: su nuotolinio valdymo pultelis, be nuotolinio valdymo pultelio Ekrane: 1.63 OLED Tinklo tipas: GSM Baterijos talpa: 680mAh valdymo pultelio baterija: built-in baterijos budėjimo laikas: apie 90h Kontaktai: 300 Kalbos: anglų, rusų, arabų, Vietnamo Įkrovimo jungtis: Micro USB Įkrovimo laikas:apie 2 val., "Bluetooth" perdavimo diapazonas: apie 5-10m Bluetooth: 3.0 " Paketas Apima: 1*kortelių telefonas 1*USB kabelis 1*instrukcija 1*nuotolinio valdymo pultelis (su nuotolinio valdymo pultelis versija)

Pastaba: 1.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2.Yra 1-3cm skirtumas pagal rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.Aukštos kokybės parduotuvėje už jus!

Žymos:Anica, Caterpillar Telefono, M6 Telefono, Anica Telefono, K Touch, Mobiliojo Telefono Anica, Ulcool, Logotipas Prabanga, Telefonas Anica Ispanų, Anica I9.

Prašymas GPS
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Mini Mada-Ultra plonas Studentų Touch Kontrolės Kortelę, Mobiliojo ryšio Telefoną Anica A9 Dual Kortelės Atsarginis Telefono

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai