WLYeeS Balta CZ Ilgai lenkimo vamzdžių Vario karoliukai, Metalinės 36mm, stačiakampio gretasienio Micro Apdaila Kristalų Metalo Prarasti karoliukai Papuošalai, apyrankės padaryti "PASIDARYK pats"

€1.89

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w74702

Prekės Medžiagų: Vario

Prekės Svoris:

3.3 g

Tiekimo paslauga :

Didmeninė,Lašas laivybos

Prekės Kodas

W-TZ020

Išorinis Skersmuo:

5mm

Elemento Tipas.

Karoliukai

Kiekis Aukso Spalvos 1pcs Rose Gold 1pcs, platinuotos 1pcs Gun Black 1pcs

Prekės Usege:

Tinka Apyrankės , Karoliai arba Kitus Rankų darbo Amatų "PASIDARYK pats"

PO PARDAVIMO TARNYBA 1. Jei gaminiai yra ne pats, kaip desription arba skaldytų tranzito.kai jums parodyti nuotraukas mums, Mes išsiųsti ar grąžinti pinigus jums. 2. Dėl bet kokios priežasties, galite nepatenkintas prekės, mes priimti deklaracijas ir mainus, per 7 dienas po to, kai gavote siuntinį.ir jums reikės mokėti už grąžinimas prekių kaina. 3. Jeigu prekės yra su trūkumais, prašome mums pasakyti iš karto, kad pakeitimas ar remontas.jei relpacement nėra, tada išmokos bus išduotas originalus mokėjimo būdas. -------------------- PRISTATYMAS We will ship iš objektus, esančius 1~3working dienas po apmokėjimo patvirtino www.juozasrimkus.lt.Mes informuosime jus, jei mums reikia daugiau laiko pasiruošti straipsniai. -------------------- Jei jus tenkina mūsų produktas,, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų ir Penkių Žvaigždučių Išsamiai Pardavėjas Reitingų.Jūsų patvirtinimo yra labiausiai skatina mus! Parduotuvė dinaminis rezultatas punktas, Kaip Aprašyta:✮✮✮✮✮5 Žvaigždučių Komunikacijos:✮✮✮✮✮5 Žvaigždučių Laivybos Greitis: ✮✮✮✮✮5 Star"

Žymos:B. Obama Mikrogranulės, Didelis Vamzdžių, Metalo, Gitara Apdaila, Pagalba Vamzdis, Cz Tarpiklis, Didžioji Panda, Joyetech, Stačiakampio Gretasienio, Granulių Už Jewelri Padaryti, Sheety Metalo Lenkimo, Gitara Fretboard Apdaila.

Prekės Forma Kita
Dydis 36x5mm
Bauda ar Mados Mados
Kostiumas Apyrankės , Karoliai, Papuošalai PASIDARYK pats Priedai.
Prekės Svoris 3.3g
Prekės Pavadinimas wlyees
Po pardavimo Paslaugos Visa grąžinamoji išmoka, jei prekę nėra gerai.
Spalva 4 spalvų
Tiekimo paslauga didmeninė, drop laivyba.
Išorinis Skersmuo 5mm
Metalų Tipas Vario
Skylės diametras 1,5 mm
Metalo Tipas Vario
Medžiaga Metalo
Nustatant medžiagos Baltas cirkonis
Elemento Tipas Karoliukai
Nustatymo Tipas Nutiesti Nustatymas
Modelio Numeris W-TZ020

Parašykite savo atsiliepimą!

WLYeeS Balta CZ Ilgai lenkimo vamzdžių Vario karoliukai, Metalinės 36mm, stačiakampio gretasienio Micro Apdaila Kristalų Metalo Prarasti karoliukai Papuošalai, apyrankės padaryti "PASIDARYK pats"

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai