Šaldytuvo Stalčių 2 Vnt Šaldytuvas Laikymo Dėžutė, Plastikiniai Šaldytuvo Lentynoje, kad Sutaupyti Vietos ir Laikyti Šaldytuve Tvarkinga, Kiaušinių Laikymas

€7.00

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w74319

Maisto Klasės PP Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės maisto kokybės plastiko, saugus ir aplinkai draugiškas, netoksiški ir nekenksmingi, BPA free ir patvarus.

Tvarkingas ir netvarkingos, šaldytuve nebėra netvarka.Klasifikuoti saugojimą, tvarkingą paskirties vietos, erdvės taupymo.ir atsparūs vabzdžiams, drenažinio vandens ir drėgmės.

Kabo stumdomas dizainas, kabo įrašai gali būti pakimba ant šaldytuvo sienelė, gali veiksmingai naudoti šaldytuve, viršutinė erdvė, visiškai išnaudoti šaldytuvo erdvę, ir laikyti smulkių daiktų tvarka.

Plataus atidarymo, patogus saugojimo elementų, tik jį priimti.Įvairios daržovės ir vaisiai gali būti pateikiami.Dizaino rankena leidžia lengvai pašalinti.

Dugno griovelį projektavimo, tvarkingas ir gražus.Apačioje neslidus dizainas leidžia lengvai įdėti.Kiaušiniai ir kiti easy-roll maisto produktus gali būti dedamas į griovelį, vientisumui apsaugoti ir maisto saugą.

specifikacija

Montavimo būdas: stalčių tipas

Sandėliavimo scena: virtuvės, sandėliavimo, desktop storage

Spalva: balta

Medžiagos: maistinė PP

Dydis: 26 x 18 x 5cm

Pakuotės Turinys:

2 * saugojimo krepšys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos:Pietvakarių Lėktuvo Bilietas., Ulonas Gl 2009 M. Dalys, Sustiprinta Gelio Nagai, Ulonas Evo 8 įklijos, Sustiprinta žarna Alaus, Sustiprinta Galvučių Rinkinys, Ruby Cyrstals Tatuiruotė, Vasaros Bloom Kvepalai, Kaimo Interjero Salono.

Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Šaldytuvo Stalčių 2 Vnt Šaldytuvas Laikymo Dėžutė, Plastikiniai Šaldytuvo Lentynoje, kad Sutaupyti Vietos ir Laikyti Šaldytuve Tvarkinga, Kiaušinių Laikymas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai