Aukštos kokybės Australijos Vėliava Poliesteris Aussie Nacionalinės vėliavėlės, Vėliavos Australijos 90x150cm

€2.32

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w71946

Savybės: visiškai Naujas ir Aukštos Kokybės, Pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio, atsparumas ir patvarus, Puikus šalys, šventės, istorinių įvykių, karinės kartus ir t. t a stiebo korpuso kairėje pusėje, kitų trijų pusių siuvama mašina Puikiai tinka šalims, šventės, istorinių įvykių, karinės progomis ir tt

Techniniai Duomenys: Dydis: Apytiksl. 90cm x 150cm(35x59inch) Medžiaga: Poliesteris Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Pastaba:

1.Spalvos gali atrodyti tiksliai taip, kaip matyti foto realiame gyvenime dėl skirtumų tarp kompiuterio monitorių ir plika akimi spalvų skirtumas.

2. Produktas yra nemokamas pristatymas pagal " Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ",sekimo pranešimą rodyti tik Kinijoje,ne daugiau jūsų šalis(užsienyje).Bet nesijaudinkite apie tai, tai yra įprastas būdas jums, ir mes jums pažadu, kad produktas pasieks jus pagaliau .Jeigu jums reikia visą stebėjimo ,prašome pasirinkti "Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ",ir pridėti pinigų sekimo.

3.Jei jūsų patvirtinimo laikas artėja, jūs vis dar gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo data.

4. Prašome don ' t atidarykite ginčus per 60 dienų.Jei po 65 dienų jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su mumis solove ji .

Žymos:Pasaulio Vėliavos Australija, Dažų, PADALINTI, Imbiero Milteliai, Pietų Australijos Vėliava, Audinio Biedronka, Pledas Vėliavos Australija, Mielas Audinys, Komiksų Audinys, Audinio Koala.

audinys -Poliesterio Audiniai
Naudojimas Apdaila
Tipas SPAUSDINTI
Kilmės KN(Kilmės)
Stiebo Medžiaga -NĖ vienas
Modelio Numeris JH00414
Stilius Plaukioja
Šaligatvio & Baneriai Medžiaga Poliesteris

Parašykite savo atsiliepimą!

Aukštos kokybės Australijos Vėliava Poliesteris Aussie Nacionalinės vėliavėlės, Vėliavos Australijos 90x150cm

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai