Šuo Virvę Žaislai Mažylis Tinklelio Virvę Žaislų Rinkinys Naminių Šunų Dantų Valymo Dovana Kramtyti Žaislus J2HB

€10.43

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w64676

Šuo Virvę Žaislai Mažylis Tinklelio Virvę Žaislų Rinkinys Naminių Šunų Dantų Valymo Dovana Kramtyti Žaislus

OOTDTY

Šuo Virvę Žaislai Mažylis Tinklelio Virvę Žaislų Rinkinys Naminių Šunų Dantų Valymo Dovana Kramtyti Patvarus Interaktyvus Medvilnės Žaislai Chewers

Šuo Virvę Žaislai Mažylis Tinklelio Virvę Žaislų Rinkinys Naminių Šunų Dantų Valymo Dovana Kramtyti Patvarus Interaktyvus Medvilnės Žaislai Agresyvus Chewers Dantų Sveikata Mažų/Vidutinių/Didelių Šunų Žaisti

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

【Saugus ir Kietas Šuo, Virvė Žaislai】: Šio lyno šuns žaislas yra pagamintas iš 100% natūralių plaunamas medvilnės, netoksiškas ir visiškai saugios jūsų augintiniui.

【Augintinio Dantų Sveikata】: Padeda palaikyti sveikus dantis ir dantenas.Puikus kramtyti šuniukai.Šuniuką kramtyti žaislus bus atleisti skausmas, uždegimas, dantenų jūsų šuniuką kramtyti.

【Geriausia Dovana Jūsų Augintiniui】: yra ne tik cypimo žaislai, bet taip pat medvilnės virvė šuns žaislai, kurie gali valyti dantis.Šio lyno žaislas yra geriausias įvairiomis progomis: Iš smagu patalpų veikla, lauko žaidimų su savo šunimi.

【Tinka didelių, vidutinių ir mažų šunų】: Tai kramtyti žaislus gali ne tik sumažinti skausmą, uždegimas, dantenų apie kramtyti šuniukai, bet taip pat gali būti naudojama kaip mokymo priemonė, naminiai gyvūnai.

【Labai Smagu, kad Jūsų Šuo】: Šuo kandžioja virvė padeda sumažinti nerimą šunims, Vartoja energijos pet。 Kai jūsų augintinė turi šiuos šuo-kramtymas virvę, žaislų, ji laimėjo " t bite baldus ar batus.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: MEDVILNĖS PLUOŠTAI

Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Spalva:Žalia

Neprivaloma:13 Kūrinių Rinkinys,7 Vienetų Rinkinys-1,7 Vienetų Rinkinys-2,7 Vienetų Rinkinys-3,9 Vienetų Rinkinys-1,9 Vienetų Rinkinys-2,9 Vienetų Rinkinys-3

Pakuotė:

1 Set Šuo, Virvė, Žaislai

Skelbimas:

1.Kadangi dydis aukščiau yra matuojamas ranka, dydžio faktinis elementas, kurį gavo galėtų būti šiek tiek skiriasi nuo dydžio aukščiau..

2.Ne RetailPackage.

3. Dėl monitoriaus ir apšvietimas, spalvos gali šiek tiek skirtis iš pateiktų nuotraukų.

Žymos:Valyti šuns Dantis, šunų Dantų šepetėlį žaislas, žaislas šunims Tpr, Didelis šuo, žaislas, Medvilnės Virvė žaislas, Kamuolys šuo, Kūdikių Fantasia, Virvės žaislas, šuniškas žodžiu, Augintinio Dantų šepetėlis.

Tipas Šunys
Rinkinys Tipas Taip
Žaislai Tipas Kamuoliai
Medžiaga Linas
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Šuo Virvę Žaislai Mažylis Tinklelio Virvę Žaislų Rinkinys Naminių Šunų Dantų Valymo Dovana Kramtyti Žaislus J2HB

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai