XILETU PA-2C36 Aukštos Kokybės Profesionalus DSLR Vaizdo Kameros Trikojis Anglies Pluošto trikojis

€227.07

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w63239

Produkto Aprašymas

Produkto pavadinimas XILETU PA-2C36 Aukštos Kokybės Profesionalus DSLR Vaizdo Kameros Trikojis Anglies Pluošto trikojis Spalva Juoda, Modelis XILETU PA-2C36 Medžiaga Anglies pluošto Svoris 1.91 kg Pakrovimo galia 15 kg Sulankstyto aukštis 490mm Max aukštis 1760mm Kojos 4 skirsnis Max vamzdelio skersmuo 28mm Kamuolį galva PA-36 Svoris 0,42 eur kg Pakrovimo galia 18kg Skersmuo 36mm Aukštis 98mm Greito atpalaidavimo plokštės 44*60mm

Įmonės Informacija

1. Produkto Turtingas Mūsų įmonė yra įsikūrusi didžiausia Kinijos didmeninės prekybos rinkoje.Bet kokio produkto jums reikia, gali būti siunčiami į mane su produkto nuotraukomis ar modeliai.Aš duosiu tau žemiausia citata, kaip greitai, kaip įmanoma, ir tada įdėti produktą į parduotuvę nusipirkti. 2.Kokybės Užtikrinimas Visi produktai parduodami parduotuvė yra originali, prašome būti tikri, kad perkate!Jei turite klausimų dėl produkto, susisiekite su mumis dėl www.juozasrimkus.lt ir mes pasistengsime atsakyti jums per 12 valandų! 3.Paslaugų Garantija Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, ir jums bus taip pat gauti 5 taškų atsiliepimų. 4. Laivybos Garantija Pakuotės informacija gali būti atsekti.Jei negavote pakuotės po 60 dienų, jūs galite susisiekti su mumis ir mes grąžinsime jums visiškai.

Žymos:Arca šveicarijos, Centrinis Skaidrių, Anglies Monopodzie, Anglies Pluošto Monopodzie, Mini Trikojis, Anglies Pluošto Kelionės Trikojo, Anglies Mini Trikojis, Gitzo, Kelionės Trikojo, Manfrotto.

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Parašykite savo atsiliepimą!

XILETU PA-2C36 Aukštos Kokybės Profesionalus DSLR Vaizdo Kameros Trikojis Anglies Pluošto trikojis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai