CISULI Šilko Šifono Skara 110X180cm Spausdinti Šilko Skara Moterų Skara/Prabangių Ilgai Hijab Šalikas/Boho Szaliki i Chusty

€26.24

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w63106

Savybės Ir Specifikacijos

* 100% Mulberry Natūralaus Šilko Šifono; * 110X180cm,rankų darbo hem; * Skaitmeninė Spauda;

Šilko Žinios

Šilko šifono, iš prancūzų kalbos žodis, audiniu, yra elegantiškas, grynas audinys minkštas, gražus apmušalas.

Būdas, Kaip Atskirti

* Natūralus šilkas yra minkštas ir malonus liesti, specialiai karštą dieną, natūralus šilkas yra labai kvėpuojantis, be jokios naštos į odą,o dirbtinis šilkas yra karšto ir unbreathable net jis plonas. * Natūralus šilkas yra 100% baltymų, perlų blizgus, ne pernelyg. * Kai deginimas mažą gabalėlį iš natūralaus šilko,ugnis yra mažas ir ne tik,audinys bus paversti juoda milteliai,kvepia plaukų ar odos sudegė,o sintetinių bus dega greitai,tada jis ištirpsta ir virsta tamsiai kamuoliukus, kai atšąla. * Įdėti natūralaus šilko iš 84, dezinfekcijos,maišykite jį.Ji bus padalintos į vandenį,o dirbtinio šilko bus vis dar saugo, kaip originalas.

Skalbimo Instrukcijos

Rankų plovimo su šampūnu žemos temperatūros | Visada laikykitės carelabel | Atskirą savo spalvas; * Rankų plovimo ir sauso šešėlyje. * Naudokite neutralų skalbiklį,ne energingai patrinti, arba naudokite plaukų šepetys. * Vengti kontakto nelygaus paviršiaus. * Vengti purkšti kvepalų tiesiai į šilko audinio.

CISULI

Dėmesio Natūralaus Šilko,Sutelkti Dėmesį Į Jūsų Grožis Ir Sveika

Žymos:Teka šifono Skara, Pasaulio šifono Skara, Akmens šifono Skara, Leopard Satino Skara, Klaida šalikas, Prekės Prabangus šalikas, šilko šalikas, Scarv, Cashmer šalikas, Poncho Moterims.

Funkcija Lygus,Minkštas,Kvėpuojanti,Sun-proof,
Elemento Tipas Šalikai
Modelio Tipas Spausdinti
Šalikai Ilgis >175cm
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Numeris SSCFL319
Lytis MOTERIS
Kaklaskarės Tipo Šalikas
Dydis 110X180cm
Stilius Mados
Medžiaga 100% mulberry šilkas
Prekės Pavadinimas CISULI

Parašykite savo atsiliepimą!

CISULI Šilko Šifono Skara 110X180cm Spausdinti Šilko Skara Moterų Skara/Prabangių Ilgai Hijab Šalikas/Boho Szaliki i Chusty

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai