30PCS Keramikos Molio Įrankių Rinkinys Polimero Molis Įrankis Medinių Keramika, Drožyba, Molio Valymo Įrankių Rinkinys Tinka Pradedantiesiems

€11.08

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w61393

Aprašymas:

30pcs keramika, molio keramika, skulptūra, drožyba įrankiai yra įvairių gabalų priemonių, kurios gali patenkinti jūsų ceremic ar keramikos meno kūrinius, puikiai tinka sculping drožyba, modeliavimo, frezavimo, pjovimo, frezavimo, grandymo, skaldos, valymas ir pan.

Dvipusis dizaino, įvairių formų ir naudoja, labai lanksti, patarimai, beveik taip gerai, kaip savo pirštą, padės jums lengvai sukurti specifinis, sudėtingas detales.

Pagamintas iš kokybiško nerūdijančio plieno, medžio rankena yra lengvas, sklandus ir patogus laikyti.Šios keramikos įrankiai yra lengvi ir aštrus, numatant baudą išsamiai, tikslumas ir efektyvumas

Ši keraminių įrankių rinkiniai pagaminti patvarus, medžio, silikono ir nerūdijančio plieno, sklandus, lengvas ir patogus laikyti, kad jums lengviau padaryti jūsų molio projektus.

Šie išsamią polimero molis priemonės yra puikus pradedantiesiems, ir net patyrusiems mėgėjai, puodžiai, dailininkai, tiems, kurie tikrai į keramikos & keramikos.Puikus Modeliavimo Keramikos Skulptūrų Įrankiai.Tai puiki dovana keramikos mėgėjų, ir savo vaikams.

Specifikacija:

Elemento tipas: Molio Įrankiai

Spalva:Įvairiaspalvis

Medžiaga: Mediena

Lengh:12.4-20cm

Pastaba:

Gali būti šiek tiek klaidų dydį, rankinis matavimas.

Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus parametrų, prašome suprasti.

Pakavimo sąrašas

Paketas apima:

30PCS Keramikos Molio Įrankiai

Žymos:Krepšys Automobilio Stiklo Lipdukas, Bmw 335i N55 Problemas, Baterija žaislai Kliūtis, Bmw 335i Widebody Kit, Estetinės Zip Džemperis, Audi A3 įkroviklis Cabel, Baterija Touch Philips, Baterijos Dangtelis Plastikinis, Kūdikių Hairband Paketas.

Temos Gyvūnų
Stilius Modernus
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga MOLIS
Yra Protingas Prietaisas No

Parašykite savo atsiliepimą!

30PCS Keramikos Molio Įrankių Rinkinys Polimero Molis Įrankis Medinių Keramika, Drožyba, Molio Valymo Įrankių Rinkinys Tinka Pradedantiesiems

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai