Odos draugiškas King Size Plonas Vasarą, Antklodės, Nustatyti Karalienės Vasaros Dygsniuotas Šalikas Gėlių Spausdinti Lovatiesė Minkštas colcha Nemokamas Pristatymas

€39.39

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w60594

Odos draugiškas King Size Plonas Vasarą, Antklodės, Nustatyti Karalienės Vasaros Dygsniuotas Šalikas Gėlių Spausdinti Lovatiesė Minkštas colcha Nemokamas Pristatymas Duomenys Rodo ---100% Realių Nuotraukų

Jeigu turite kokių nors užklausą, pasiūlymų ar komentarų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mums bus labai malonu jums padėti!Aš tikiuosi, kad jums patiks mūsų daiktų!

Pirmas Pasirinkimas Pastaba

Jei turite didelį kiekį prekių, susisiekite su mumis ir mes galime aptarti pristatymo laikas ir kaina.

Pirmasis-Pasirenkant Mokėjimo

Mes priimame sąlyginio DEPONAVIMO / Kredito Kortelės Ir VIZOS.Mes atsiųsime prekes, kaip įmanoma greičiau.Prašome leiskite man žinoti, bet questiones prieš siūlymą, jei turite.

Pirmojo Pasirinkimo Sąlygos Ir Warrenty

Mes suteiksime visa grąžinamoji išmoka tik tuo atveju, jei elementas, kurį gauna skiriasi nuo aprašymas.Grąžinamoji išmoka bus suteikta po prekės gavimo atgal į parduotuvę.Ji turi būti grąžinti per 3 dienas nuo gavimo ir tos pačios būklės, kokios buvo išsiųstos.Jūs turite susisiekti su mumis prieš išsiuntimą visus daiktus atgal.

Pirmas Pasirinkimas Siunta

1. Galite imtis savo nuotraukas parodyti savo klientams laisvai iš mano sąrašo

2. Rašyti informaciją komentuoti, kai jums užsisakyti.

3.Atsiųskite man savo kliento pristatymo adresą, kai jums, kad (jūs taip pat galite rašyti savo kliento pristatymo adresą tiesiogiai)

4 .Apskritai, mes naudojame Kinija Paštu ar AVS jums išreikšti, jei jūs turite bet kokius specialius poreikius, galite mums pranešti iš anksto, mes padarysime viską, kad atitiktų jūsų reikalavimus.

Pirmas Pasirinkimas Atsiliepimus

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome palikti atsiliepimus.Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.

Žymos:Maudymosi Kostiumėliai Dizaino Mėlyna, Vairo Veleno Rav 4, Vairo Paramos Ps4, Vairo Komplektas Audi A3, Laikrodžiai Taškų Moteris, Laikrodžiai Plastiko Vyras, Maudymosi Kostiumėliai įterpti Vyras, Maudymosi Suknelė Mergaitėms, Maudymosi Kostiumėliai Dl Baseinas.

Sezonas Oro Kondicionierius Antklodė/Vasaros Antklodė
Medžiaga Mikropluošto Audinys
REITINGAS Kokybė
Technics Dygsniuotas
Spalvos Atsparumas (Grynas) Nacionaliniai Standartai
Siūlų Skaičius 500TC
Stilius Europa
Kiekis 1pcs
Naudoti Namai, Viešbutis, Vestuvių, Slaugos
Modelio Numeris QW01
Įdaru Poliesteris
Audimo Technologija Šlifavimo
Procesas Srauto spausdinimo ir dygsniuotas
Svoris 1.6kg
Modelis SPAUSDINTI
Privalumai Odos draugiškas, saugią,sveiką,ekologišką
Pristatymas Nemokamas Pristatymas
Audinio Tankis 173 * 118
Audinio Skaičius 60
Taikymo Dydis 2.2 m (7 pėdų)
Vestuvių Patalynės Tipas Vestuvių Antklodė Padengti
Prekės Pavadinimas COOL Mados!COOOL Gyvenimą!
Tipas Šalikas Rinkinys(Su Šalikas)
Savybės skalbimo mašinų, reljefiniai, patogus
Spalva Gražaus, Rožinė
Modelio Tipas Gyvūnų
BRD Pavadinimas NANJIREN

Parašykite savo atsiliepimą!

Odos draugiškas King Size Plonas Vasarą, Antklodės, Nustatyti Karalienės Vasaros Dygsniuotas Šalikas Gėlių Spausdinti Lovatiesė Minkštas colcha Nemokamas Pristatymas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai