2VNT 6 Pusių Tuščią Medienos Kauliukai Šalies Šeimos "PASIDARYK pats" Žaidimai Spausdinimas, Graviravimas Vaikas Žaislai Vaikams, Graviravimas Žaidimas

€2.17

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w60582

Savybės: 1、Lengva Papuošti: nebaigtas kauliukus yra puikiai visiems "PASIDARYK pats" dekoravimo ir projektus, galite papuošti juos su asmeninių simbolių ir raidžių.

2、Saugus Naudoti: Šie mediniai kubo kauliukus funkciją, išlyginti paviršių ir reikalauti jokių papildomų poliravimas.Nėra jokių atplaišų ant medinių blokų juos, ir jūs galite laikyti savo saugumui, kai juos naudojant.

3、įvairiais Tikslais: Vaikai gali padaryti daug projektų su šių kauliukus!Ir jūs galite naudoti juos kurti savo laiške blokai, skaičių ar įspūdį, įdiegti ženklų arba tiesiog piešti juos skirtingomis spalvomis.

4、Džiaugsmo Teikėjas: puikus ir aukštos kokybės polyhedron kauliukai gali būti naudojama įvairių stalo žaidimų, šalys, švietimo projektai ir daugiau.

5、Patvarus Dizainas: kauliukus funkcijos patvarus dizainas, kad ji puikiai tinka jūsų įdomus stalo žaidimas, ir jūs galite tinkinti savo kauliukai žaidimas.

Specifikacijos: Dydžiai pasirinktinai(apytiksl.): 4cm (1.57 in), 5cm (skirti 1,96 in), 6cm (2.36 in)

Medžiagos: mediniai medžiaga

Pakavimo Sąrašas:

2*žaidimas kauliukai

Žymos:Kauliukai Mašina, Kauliukai Nustatyti švietimo, Kauliukai Matematikos Rinkinys, Sidabro Graviravimo Rinkinys, žaisti Kauliukais, Mini, Kauliukai Lytis Vyras, Kauliukai Nustatyti Gyvūnų, Gudrybės Kauliukai Lytis, Kamuolys Lazerinis Graviravimas, Dnd Kauliukai Graviruotas.

Drop Laivyba Parama
Kategorijos Kita
Modelio Numeris kauliukai
Tipas kauliukai

Parašykite savo atsiliepimą!

2VNT 6 Pusių Tuščią Medienos Kauliukai Šalies Šeimos "PASIDARYK pats" Žaidimai Spausdinimas, Graviravimas Vaikas Žaislai Vaikams, Graviravimas Žaidimas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai