KN-0H95D5 0H95D5 Nešiojamojo kompiuterio motininė plokštė, Skirta "DELL" Insprion 13 5368 5568 I3-7130 CPU Sąsiuvinis Mainboard 15296-1 DDR4 Testuotas

€109.80

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w60496

Aukštos kokybės 100% Bandymo !Saugus ir Geras paketas !Geras Aptarnavimas !

60 dienų garantija nuo gausite !Prašome patikrinti, prieš perkant!

Įsitikinkite, kad jūsų seną motininę tas pats ir su mūsų sąrašas !!

Galite siųsti mums nuotraukas iš savo seną pagrindinę plokštę, mes galime padėti jums patvirtinti !!!

Pirmiau gaminio parametrai yra gauta iš www.juozasrimkus.lt.Konkretus parametrai yra taikomi produkto aprašymas duomenys puslapį.

Pažadame, kad visi produktai bus tikrinami prieš vežimą.Prieš theshipment,galiu siųsti bandymų vaizdo įrašą arba nuotraukas, ar jums reikia.

prekės nuotraukos :

pristatymas informaiton

Skelbimas:

1. Įsitikinkite, kad jūsų seną motininę tas pats ir su mūsų sąrašas ,jei negalite patvirtinti, prašome siųsti mums nuotraukas iš savo seną pagrindinę plokštę, mes galime padėti jums patvirtinti.

2. 100% Visiškai Patikrintas , garantija 60 dienų

3.Plokštė yra pateikta be baterijos,Nes logistikos įmonė yra draudžiama vežti baterijos

4. Plokštė yra speciali elektroninius gaminius, prieš perkant, jūs turite užtikrinti, kad kitų kompiuterio dalių yra geras, jei jūsų reikmenys neveikia, tai bus sukelti plokštė neveikia, taip, turite išbandyti prieš jums pirkti savo CPU, RAM, ekrano linija, ekranas ir kiti smulkūs priedai.

5.Priklausomai nuo metų arba patikslinti savo nešiojamojo kompiuterio tam tikras dalis gali būti suderinamas pakaitalus, net jeigu jie iš to paties modelio nešiojamą kompiuterį.Mes visada rekomenduojame jums rungtynės dalių numeriai modelį, kad būtų užtikrintas suderinamumas.

Atsiliepimai:

Mes stick "Klientų NĖRA.1"principas !Jei esate patenkintas savo produktą ar Paslaugą, teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių bus daug daugiau apprecite !!Jei kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš kitų veiksmų , mes stengiamės padėti jums išspręsti bet kokį klausimą !

Grįžti:

Visos grįžti prekės turi būti originalioje pakuotėje ir jūs turite mums pateikti sekimo numerį,

Visi produktai pažymėti su garantija etiketė.Bet Grąžinti : produktų grįžo be mūsų garantija etiketės, bus atmesti kaip ne mūsų daiktų.

Žymos:Ddr4 Nešiojamas Kompiuteris, Inspiron 7000, Dell Inspiron 13 Plokštė, Dell 5368 Klaviatūra, Dd4 2400, Dell N5040, 8gb Ddr4 Sodimm, Notepad, Plokštė Sąsiuvinis I3, Ddr4 Ram.

Prekės Būklė Naujas
Atminties Tipas DDR3
Lustų rinkinys "Intel"
Sertifikavimo NĖRA
Modelio Numeris 15296-1
Bandymai išbandyti visiškai
Chipset Gamintojas "Intel"
laivas metodas DHL ,EMS , ALIEXPRESS metodas
Vaizdo Plokštės Tipas Integruotas
Kilmės KN(Kilmės)
Produktų Statusas Sandėlyje
Suderinamos Prekės Dell
Su CPU Taip
Prekės Pavadinimas MCGLSX
Serija inspiron
Tvarkymo Laikas 1-2 darbo dienas po apmokėjimo patvirtinta

Parašykite savo atsiliepimą!

KN-0H95D5 0H95D5 Nešiojamojo kompiuterio motininė plokštė, Skirta "DELL" Insprion 13 5368 5568 I3-7130 CPU Sąsiuvinis Mainboard 15296-1 DDR4 Testuotas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai