DIDENYBĖS 3 in 1 Plunksna, Top+Bottom+Riešo Visiškai Padengti Odos Nešiojamas Lipdukas, skirtas MacBook Air Pro ""Retina " 11" 12" 13" 15 Nešiojamojo kompiuterio Lipdukas Odos

€12.29

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w60329

Apie

1 - apsauga nuo dulkių, atsparus Vandeniui, Oilproof ir netikėtų dovanų. 2 - įspūdinga išvaizda, parodyti savo asmenybę, suteikia jums naujas jausmas. 3 - Super plonas (0,07 mm) ir vaizdo integruoti su logotipu "apple" prietaisus, 4 - Galima lengvai nuimti ir nepaliktų lipni likučių, nebus pažeisti paviršių

5 - Naudoti geriausia vinilo medžiaga su ilgai ir niekada blunka. (5-7 metų, lauke gyvenimas)

Produkto Savybės:

1. Paprastos konstrukcijos optimaliai prieigą prie visų mygtukų ir uostuose.Prijunkite kroviklį, laidą arba laisvų rankų įrangą, nenuimant dėklo.

2. 3D UV Tapybos Aukštos Kokybės Spausdinimo būdas Apsaugoti savo kompiuterį nuo įbrėžimų ir įbrėžimai.

3. Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno ekrano nustatymas,prašome kreiptis į nekilnojamojo prekės gausite.

Pakuotė:

ACD pusių = 3 vnt (Priekinis Dangtis + Riešo Padengti + Apačioje Dangtelį)

Labai svarbu!!!

>>> Prašome patikrinti, ar jūsų modelis dugną savo nešiojamas prieš perkant

Mūsų produktas:

* Mūsų produktus tiesiogiai iš gamyklos, nėra viduryje vyras, jokių aukšto žymėjimo, todėl mes galime suteikti kokybiškas prekes dar labai konkurencingą kainą.

1.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3.Jei negalite t i kasos mmediately, pagrindo se palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS . (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ) 2. Mes laivas jūsų užsakymų per 1-2 darbo dienas po apmokėjimo pašalinta. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. TRANZITO PASLAUGŲ TIM E teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti .Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Shipping co st yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#. 3. Mes padarysime VISA Grąžinamoji išmoka, gavusi elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.juozasrimkus.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes nėra atsakinga už bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI pranešė d grąžinti per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

3. Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.juozasrimkus.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Susisiekite su Mumis, Mūsų darbo laikas : - 10:00.m.19:30 pm (GMT +8) nuo pirmadienio iki penktadienio - 10:00 val.15:00 pm (GMT +8), šeštadienio Ir mūsų tarnyba nedirba sekmadieniais ir valstybinių švenčių dienomis, atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes

Žymos:Nešiojamas Lipdukas, Filmas " Macbook, 14 Colių Nešiojamas Odos, Imac, Klaviatūros Lcd Skydas, Ipad Odos Lipdukas, Macbook Lipdukas, Hp Omen 15 Odos, Nešiojamojo Kompiuterio Krepšys 15 6 Cm, San Nešiojamas Odos.

Medžiaga Aukštos Klasės Nuimamas PVC Vinilo Materia
Produktų Pavadinimas Plunksnų Top+Bottom+Riešo Visiškai Padengti Odos Nešiojamas Lipdukas, skirtas Mac
Dizainas Plunksna
Parama Drop-pristatymas
Prekės Pavadinimas DIDENYBĖS
Paketas Apima A+C+D
Produktų Statusas Sandėlyje
Funkcija Nuimamas odos lipdukas Guard
Modelio Numeris Už "Macbook Air" Pro ""Retina" 11 13 15 colių
Pakuotė Taip
Atsparus vandeniui Taip
Dydis For macbook all model

Parašykite savo atsiliepimą!

DIDENYBĖS 3 in 1 Plunksna, Top+Bottom+Riešo Visiškai Padengti Odos Nešiojamas Lipdukas, skirtas MacBook Air Pro ""Retina " 11" 12" 13" 15 Nešiojamojo kompiuterio Lipdukas Odos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai