Vasarą Vyrams Nauja, Trumpas Rankovėmis Marškinėliai Nekilnojamojo Kišenėje Verslo Atsitiktinis Mados Marškinėliai Pusė Rankovėmis Gražus Marškinėliai

€9.79

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w60258

DYDIS

Prekės Informacija

Modelis Rodo

Skalbimo Instrukcijos

Medvilnės ir lino audiniai, plauti kiek įmanoma, apdirbti į baudos maišus ir derinama su minkšta įrankių.Vilnoniai audiniai, tekstilės gaminiai turi būti išplauti rankomis, atkreipkite dėmesį į valymo jėgą.dėl vilnos, pūkų, medvilnės, bei skalbykla, rankų plovimo turėtų būti naudojamas, jei valymas yra būtinas.

Kelių Spalvų

Pirkimo Aplinkybes

A. Jei kurjeriui nebuvo pristatytas, prašome susisiekti su parduotuvės kuo greičiau reshipment, pažadame, 100% pristatymas B. Jei produktas turi kokybės problemų, prašome fotografuoti produkto kokybės problema ir susisiekti su mumis per 7 dienas.Po patikrinimo su klientų aptarnavimo skyriumi, mes suteiksime batus nemokamai.C.Kurjerių tai, svorio riba-2 kg (iki 2 vnt, 1 specialus produktas) .Jei kiekis didesnis, pateikite naują order.D.By numatytoji, reguliariai išreikšti pristatymo jus pasieks per 15 darbo dienų.Jei jums reikia greituoju paštu, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo prašo pakeisti prieš perkant.Pastaba: Dėl kalbos apribojimų, jūs negalėsite skambinti.Jei jūsų užsakymas nėra patvirtintas kitą dieną, prašome susisiekti su mumis.

Prekės Ženklo Istorija

Mūsų bendrovė yra įmonė sutelkiant dėmesį į gamybą ir mokslinių tyrimų ir plėtros.Mes visada atitinka verslo filosofija "kokybės tobulinimą, prekės ženklo plėtra", ir pastatė garso šiuolaikinės verslininkystės sistema, kuri nuolat pristato vadovybė ir techninis personalas, ir leidžia greitai plėtros įmonių.

Žymos:O žiedas šalikas Dot, Mt09 2019 Veidrodis, Omar Sharif Rodyti, Moto Akinių Nuo Saulės, Ultragarso Atlas, Simoncelli Italija, Karoliai Tėtis Sūnus, Puošmenos Krūmai, Omar Linx Dainų Tekstai.

Apykaklės Aikštėje Apykaklės
Modelio Tipas Pledas
Elemento Tipas Marškinėliai
Kilmės KN(Kilmės)
Marškinėliai Tipas Atsitiktinis Marškinėliai
Medžiaga Poliesteris
Stilius, Spalvos ID p122806051920
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Rankovės Stilius Reguliariai
Modelio Numeris 2020111924
Lytis VYRAI
Stilius Smart Casual
Audinio Tipas Broadcloth

Parašykite savo atsiliepimą!

Vasarą Vyrams Nauja, Trumpas Rankovėmis Marškinėliai Nekilnojamojo Kišenėje Verslo Atsitiktinis Mados Marškinėliai Pusė Rankovėmis Gražus Marškinėliai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai