Lauko Sandėliavimo Dėklas Miško Augalų Lapai Didelės Talpos Pelninga Žemės Ūkio, Sodo Krepšys Kieme Atliekų, Kurių Rankenos Daugiafunkcį

€5.03

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w60043

Aprašymas:

Multi-purpose: Jis gali lengvai tvarkyti sodo lapai, žolė, aštrių šakų arba kitų atliekų ir kt.

Šis sodas maišelis gali stovėti laisvai, galite sulenkite maišelį, bet kuriuo metu.Lengva dirbti, sodas, lapų, žolės ir aštrių filialų ar kitų atliekų.

Jis taip pat yra gera talpykla drabužių ar žaislų, jei norite.Didelis atsparumas taip pat leidžia suspausti sodo atliekas, pvz., drėgnas žolės ar šaknų transporto.

Didelė talpa: Patvarus sodo krepšys, gali stovėti, labai patogus sodininkas.Sukurta su 2 sustiprinta rankenos lengvai judėti.

Medžiagos audinys, kurio stiprumas 150gsm.Ji turi ašara atsparumo, tvirtumo ir atsparumo vandeniui, atsparus riebalų, ir dauguma organinių tirpiklių, yra draugiškas odai, beskonis, ir neutralus, kad požeminio vandens.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Sodo Krepšys

Medžiaga: PE

Spalva: Sidabrinė

Dydis: Apie 63x45cm(L*W)

Pakuotė:

1 KOMPIUTERIO Krepšys

Pastaba:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti po 0,5-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Žymos:Krepšys Mėlynas, 15mm Austiniai Diržai, Sodo šiukšles, Sodo Krepšys, Krepšys Mao, Kate Maiše, Krepšys Gg, Maišelį šiukšlių, Cacomax, 20mm Nailono Diržas.

Modelio Numeris /
Prekės Pavadinimas TOOKIE
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kita

Parašykite savo atsiliepimą!

Lauko Sandėliavimo Dėklas Miško Augalų Lapai Didelės Talpos Pelninga Žemės Ūkio, Sodo Krepšys Kieme Atliekų, Kurių Rankenos Daugiafunkcį

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai