Prancūziško batono danijos konditerijos taurę riestainių croissant sezamo Česnakinis sviestas clap rėmuo, Avižų dirbtinis, netikras imitavimo modelio duonos

€3.43

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w59614

prancūziško batono danijos konditerijos taurę riestainių croissant sezamo Česnakinis sviestas clap rėmuo, Avižų dirbtinis, netikras imitavimo modelio duonos

I. Pristatymo Būdą

A. Jei jūsų užsakymas nėra skubus, prašome pasirinkti, nemokamas pristatymas ir reikia apie 30-50 dienų pristatymas.B.Jei jūsų užsakymas yra šiek tiek skubus, prašome pasirinkti registruotų paketinių reikia apie 20-40 dienų pristatymas.Galima registruoti paketinių: Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu / www.juozasrimkus.lt Standartinis Pristatymas / Special Line-YW / ePacket ir kt.C.Jei užsakymas skubus, prašome pasirinkti, komercinių Express, reikia apie 7-15 dienų pristatymas.Komercinis express: EMS / FedEx / DHL / TNT / www.juozasrimkus.lt Premium Laivybos ir kt.nuotrauka rekvizitai Home viešbutis, kavinė baras, Virtuvė, restoranas, Parduotuvė, Parduotuvės apdailos dirbtiniais dirbtinis modeliavimas slyvų netikras vaisius modelis

II.Dydis ir Spalva

Dydis nuo mūsų, aprašymas ir nuotraukų teigiama, yra tik nuoroda.Spalva turi egzistuoti tam tikra spalva skirtumas nei realių produktų.Taigi, dydžio ir spalvų detalių pats, kaip mūsų nekilnojamojo produktus, prašome don ' t pirkti, jei jūs esate per daug cavil.

III.Pratęstas Kad Apsaugos Data

Kai laivybos apsaugos dienos beveik baigti, jei jums nėra gavusi produktus, atkreipkite dėmesį, mums išplėsti pristatymo dienos, taip, kad jūs galite pagaliau gauti ji.

IV.Pirkimo instrukcijas

A. parduoti kaina neįeina krepšelį, mažų indų, peilių ir pan.rekvizitai.B.Čia, mes tik parduoti Netikrą vaisiai, daržovės, duona, pyragai ir maisto produktų modelį.C.Ką mes parduodame, yra realios, aukštos kokybės produktai, jie yra ryškus ir realybė; formos ir spalvos yra 99% pats, kaip ir realių produktų.D.Kai kurie produktai skanus kvapas, lengva padaryti, jums negali padėti, paragauti.Prašome įsitikinkite, kad pasakyti savo vaikams, kad negalima valgyti.E.Svarbiausia yra tai, kad mūsų originalus medžiagos yra 100% naujas, patenkinti reikalavimą, žmogaus saugos standartų ir tarptautinių eksporto standarto, todėl saugos, sveikos, jokios žalos žmogaus organizmui ar odos.

V. Produktų Paveikslų Paroda

VI.Siuntos Aprašymas

A. Paprastai, po pirkėjui užsakytos, kad reikia patikrinti www.juozasrimkus.lt.Tik kad išlaikė patikrinti, tada pardavėjas turi teisę siųsti jį.Taigi, Mieli Klientą, Prašome būti kantriems jūsų užsakymą, užsakant.B.Kaip laivybos laikas yra uncontolable, pardavėjas, todėl, kai jūsų užsakymo, yra daug įvairių laivybos būdų, kaip su kitą pristatymo laiką.Prašome pasirinkti, kaip už savo prašoma.

VII.Apie Savo Atsiliepimą

A. Per tvarka laivybos apsaugos datą,prašome neatidarykite jokio ginčo nėra gavusi prekes!Nes laivybos buvo jūsų pasirinkta užsakant, tada jūs turėtumėte žinoti, siuntimo informaciją.B.Kai laivybos apsaugos dienos beveik baigti, jei jums nėra gavusi produktus, atkreipkite dėmesį, mums išplėsti pristatymo dienos, taip, kad jūs galite pagaliau gavo paketą.C.Po užsakymo pristatymas apsaugos data, jei jūs vis dar negavo produktus.Prašome laiku susisiekite su mumis, kad mes patvirtiname, su laivybos bendrovės ir www.juozasrimkus.lt bendrovė, o tada spręsti klausimą jums.D. būsime dėkingi, jei galite pateikti mums gerų atsiliepimų.Nes mes tikimės, kad tiekimo geriau paslaugos jums.

Žymos:Sviesto Dubuo Su Dangteliu, Danų, Drąsus Ir Rėmuo, Bagel Cutter, 7020pkg, Duonos Skarda, Grūdų Kviečiai, Duona Apdailos Buterfly, Duona Netikras, H5.

Medžiaga PU
proga 2 bakeshop bakehouse Kavinė kepyklų tommy-parduotuvė apdailos rekvizitai
proga 3 viešbučio valgykla valgykla, restoranas, Virtuvės puošmena rekvizitai
Naudoti foto, fotografija rekvizitai
proga 1 konditerijos kepimo desertas namas cake shop " parduotuvės apdailos rekvizitai
proga 4 prekybos centras, prekybos centras, apdailos rekvizitai
Kilmės KN(Kilmės)
Skaičius, Vnt 1pc
PAVADINIMAS duona modelis
proga 5 namuose šventinę šalis dekoro prekių rekvizitai
Tipas dirbtiniais dirbtinis Modeliavimas netikrą duona modelis rekvizitai

Parašykite savo atsiliepimą!

Prancūziško batono danijos konditerijos taurę riestainių croissant sezamo Česnakinis sviestas clap rėmuo, Avižų dirbtinis, netikras imitavimo modelio duonos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai