Perdirbamas Ir Saugus Medinės Sienos Kabo Kalendorius Išskirtinį Unikalus Laikrodis Ornamentu, Su Kabliu Už Kambarį Miegamojo Puošmena

€9.78

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w59546

Aprašymas:

1. Pagamintas iš natūralaus beržo sluoksnis.Medžiaga yra perdirbamas ir saugus.Nėra jokių klijų.Madingas dizainas, gėlių modelio, gali būti naudojama kaip kambario dekoracija. 100% brand new ir aukštos kokybės!

2. Apvalaus dizaino, pakeisti kalendoriaus sukant.Ji nebūtinai turi būti spausdinama daug metų.Tai labai tinka kaip papildymas arba klasikinis dovana jūsų namų puošybai.Ji gali būti naudojamos pakartotinai, metai po metų.

3. Prabangus klasikinis dovanos sau ar savo šeimai ir draugams.Vis labiau į skaitmeninį pasaulį, turime daiktų, kuriuos galima paliesti ir jaučiamas.Puikus apdailos dalys: Jis gali būti daromas puikus apdailos dalys, ir gali būti puikiai ant rašomieji stalai, darbo vietos, virtuvės stalviršių, ar lentynos.

4. Tai tapo trijų sluoksnių 1/8 colio beržas medinio medžiagos, ir yra puikūs raižiniai, ant priekinės sienos menas.Mes taip pat pridūrė, akis-kablys paveikslų pakabinimo ant nugaros, lengvai kabinti.

5. Prašome atkreipti dėmesį, kad kartais ratų, gali būti tiek "pakimba" per transportu, jums reikia tik pasukti ratus, šiek tiek į jas paleisti.Po to, kai jūs išleisti juos, jūs niekada susidurti su problemomis vėl.

Techniniai duomenys:

Medžiagos: mediniai medžiaga

Dydis: apie 10inch/25.4 cm skersmens

Storis: apie 0.59 colių/1.5 cm

Spalva: originalios spalvos

Pakavimo Sąrašas:

1*2021 Mediniai Kalendorius

1*Kablys

1*Žiedas

PAVEIKSLĖLIO RODYTI:

Žymos:Apvalus Laikrodis Mechanizmas, Daug Medienos Sieninis Laikrodis, Užuolaidų Kablys Sienos Medienos, Laikrodžio Mechanizmas Riešutų, Mėnulis Saulės Sieninis Laikrodis, šviesus Mėnulis Sieninis Laikrodis, Bambuko Nėrimo, Laikrodis Sieninis Mi, Kouko Sieninis Laikrodis, Derliaus Medienos Sieninis Laikrodis.

Funkcija Kalendorius
Modelio Numeris Kalendorius laikrodis papuošalai
Tipas Sieniniai Laikrodžiai
Svoris 353g
Spalva
Kilmės KN(Kilmės)
Ilgis Thickness 1.5CM
Storis
Plotis Thickness 1.5CM
Motivity Tipas KVARCAS
Yra Protingas Prietaisas No
Formos GEOMETRINIO
Dydis
PAVADINIMAS 2021 Naujos Medinės Sienos Kabo Kalendorius Išskirtinį Unikalus Laikrodis
Medžiaga Bambuko & Mediniai
Skersmuo 25,4 cm

Parašykite savo atsiliepimą!

Perdirbamas Ir Saugus Medinės Sienos Kabo Kalendorius Išskirtinį Unikalus Laikrodis Ornamentu, Su Kabliu Už Kambarį Miegamojo Puošmena

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai