3D Mielas Animacinių filmų Dinozaurų minkštas Telefoną atveju Xiaomi Mi-10 Pastaba Lite 8 9 10 Pro 5x 6x A1 A2 Lite A3 CC9 sumaišykite 2 3 9T Padengti fundas

€1.32

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w59359

Produkto Aprašymas:

Aukštos kokybės ir unikalių Dygsnio padengti jūsų telefonas Gali būti naudojamas kaip stovas, kai žiūri vaizdo Apsaugo jūsų Telefoną nuo įbrėžimų, purvo ir smūgių Tiksliai angos byloje, leidžia prieigą prie visų kontrolės funkcijų ir Telefono Anti-slydimo ir Minkštas, Pagamintas iš tvirtos medžiagos, skidproof ir deluxe Medžiaga: Švelnus Silikonas Spalva: parodyti, kaip vaizdas Kiekis:1 vnt.

Prekybos Vadovas:

Apmokėjimas :

1. Sąlyginio deponavimo yra mūsų geriau mokėjimo metodą.

2. Prašome atkreipti jis, artimiausiu metu, kai jūs turite kad elementą, Tada mes paskelbsime jūsų prekė per 1 darbo dienas po to, kai jums sumokėjo.

Shippment :

1.prekės buvimo vieta Kinijos, mes post elementą per 1 darbo dienas, ir tai užtruks apie 15-35 darbo dienas pristatytas ,nes mes post elementą, kurį Honkongo Post Office,

2.Prašome atkreipti DĖMESĮ, kad užsakymų savaitgaliais ar švenčių dienomis, bus siunčiami kitą darbo dieną.

Pristatymas gali būti atidėtas savaitgaliais ir švenčių dienomis.

3.Nėra vietos pick-up paslaugos bus teikiamos.

Grąžinimas ir garantijos:

1.Mūsų daiktų ateina su Trijų mėnesių ar Vienerių metų garantija.

2.Mes turi mokėti daug dėmesio į jūsų, kad ir padarysime viską, kad išspręsti visas problemas, profesionalus verslo būdu.

3.Jei esate nepatenkinti mūsų daiktų, prašome susisiekti su mumis dėl grąžinimo adresas, per 35 dienas, gavus prekes.

Prekės turi būti grąžinamos su pradiniu paketu grąžinamosios išmokos arba mainus.

4.Prieš jums grąžinti, prašome patikrinti du kartus patvirtina prekės nėra darbo ir susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo atstovas, leiskite mums žinoti, išsamiai problema arba atsiųskite mums nuotraukas patvirtinimo.

5. Mes negalime gauti paketus, jei pirkėjas grįžti patys pagal adreso laivybos paketą.Mes nebus išspręsta tokia byla ir pirkėjui turėtų būti atsakingas už pasekmes.

Atsiliepimai ir susisiekti su mumis:

1.Gerbiami pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir įvertinti informaciją apie sandorį (Detaliai Pardavėjo Reitingus), o " PUIKUS ŽVAIGŽDĖS ".

Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitikintys kurti verslą ir tarnauti jums geriau.

2.Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas ir pirkėjo malonią su mumis.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet 1 ar 2 reitingus, neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba atidaryti bet kokį ginčą.

3.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir padarysime viską, kad išspręsti problemą s.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą .

Ačiū, kad atvykai į mūsų parduotuvę

Geros dienos!

Žymos:Mi Mix3, Atveju, Kultivatorius 10, Atminties Xiaomi Mi A3, 9t Atveju, Xiaomi Mia 10 Lite 5g Atveju, Xiaomi Raudona Mi 9 Pastaba Pro Max, Byla Su Dinozaurų, 7a Atveju Xiaomi Redmi, Redmi 9 Byloje 3d Katė, A1 Atveju.

Dydis 5.8
Suderinamos Prekės Xiaomi
Tipas Pusė-suvynioti Atveju
Savybės Minkštas atveju
Dizainas Gyvūnų
Funkcija Antidetonaciniai
Suderinama Xiaomi Modelis Mi 5X
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Kcatoon

Parašykite savo atsiliepimą!

3D Mielas Animacinių filmų Dinozaurų minkštas Telefoną atveju Xiaomi Mi-10 Pastaba Lite 8 9 10 Pro 5x 6x A1 A2 Lite A3 CC9 sumaišykite 2 3 9T Padengti fundas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai