Paprastas Pigus Undinė Vestuvių Suknelės Šifono Vieną Petį Ilgai Padalinta Rankovės Elegantiškas Vestuvių Suknelė pagal Užsakymą Pagaminti Šviesos santuokos suknelė

€63.96

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w59189

Laivybos Politika

We will ship užsakymą per ePacket(turite sekimo numerį) ,kuris paprastai trunka nuo 20 iki 35 darbo dienų ir pristatymas.

Jei jums reikia elementą, skubiai,galite pasirinkti kitos express deliverys, tokių kaip DHL/UPS(Greitas Pristatymas savaitę laiko Atvykimo) kai užsakymo pateikimo .

Bet užklausą, susisiekite su mumis nemokamai.

Tarptautinės Pirkėjų Atkreipkite Dėmesį

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą.

Mokėjimo Politika

Sąlyginio deponavimo yra NEMOKAMA, saugi mokėjimo paslauga, kuri automatiškai prieinami visiems sandoriams.Ši paslauga užtikrina, kad išmokos bus išleista tiekėjas tik po to, kai jūs patvirtinate, patenkinamas gavimo jūsų užsakymą.Taip pat galite mokėti per kitų būdų, kurie gali būti priimami dėl www.juozasrimkus.lt.

Grąžinimo Politika

Grįžta priimtas per 30 dienų(nuo pirkėjas gavo prekę).

Grąžinamosios išmokos, atsižvelgiant, kaip Pinigų grąžinimo arba Keitimo.

Grįžti laivyba moka Pirkėjas .

Papildomos grąžos politikos informacija :suknelė turi būti naudojamos ne,ne purvina,ne smirdantis.

Atsiliepimų Politikos

Grįžtamasis ryšys yra svarbus ir jums, ir man, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų,prašome rašyti gerų atsiliepimų apie mane,Mes taip pat padaryti už jus.Jei esate nepatenkinti mūsų daiktų, prašome nesuteikia mums neigiamų atsiliepimų iš karto, kreipkitės į mus pirmą kartą.Nesvarbu, kas atsitiks , mes manyti, kad mes galime rasti geriausias būdas išspręsti problemą .Jei ne, komandiruotės Neigiamų atsiliepimų nėra vėlu.Dėkojame už jūsų supratimą.

Žymos:Taroandeddo Vestuvinė Suknelė, Vyras Santuokos, Aukšto Kaklo, Ilgomis Rankovėmis Musulmonų Vestuvinė Suknelė, Organza Sijonas Vestuvinė Suknelė, Suknelė Wed, Nuimamas Suknelė Traukinio Raudona, Mergina Rožinė, Tutu Moterims, Folobe Mergina, Valstybės Santuokos.

Rankovės Stilius Varpo Rankovės
Vestuvinė Suknelė Audinys Šifono
Kilmės KN(Kilmės)
Traukinys Valymo/ Šepetys Traukinys
Built-in Liemenėlė Taip
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Mados Elementas paprastas
Talėja Natūralus
Iškirpte V-Kaklo
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Prekės Pavadinimas FOLOBE
Atgal Dizainu užtrauktukas
Siluetas Mermaid/Trimitas
Nėščioms Moterims, No
Tikrasis Vaizdai Taip
Apdaila Varčias

Parašykite savo atsiliepimą!

Paprastas Pigus Undinė Vestuvių Suknelės Šifono Vieną Petį Ilgai Padalinta Rankovės Elegantiškas Vestuvių Suknelė pagal Užsakymą Pagaminti Šviesos santuokos suknelė

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai