KARDAI FOX 52V 17Ah 2019 Naujausias Hailong baterija LG ląstelės su 30A BMS už bafang BBS03 BBSHD BBS02

€332.16

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w59100

KARDAI FOX 52V 17Ah 2019 Naujausias Hailong baterija LG ląstelės su 30A BMS už Bafang BBS03 BBSHD BBS02

Pagrindinės Funkcijos ir Atnaujinti:

1. Naujausias Hailong atveju baterija, jei yra daug stipresnis nei rinkoje įprasta hailong baterija

2. Baterija kalno pagrindo atnaujinti : Pridėta dar viena anga palengvina montavimo ir daugiau ebike modelius, sumažinti duomenų valdytojas erdvę, padidinti baterijos elementų erdvėje gauti daugiau pajėgumų. (detaliau žemiau nuotraukoje matyti)

3. Perdavimo dabartinės atnaujinti : 5 adatų dischage uostą, o ne 4 adatas geriau prisijungti. (detaliau žemiau nuotraukoje matyti)

Vardinė Įtampa: 52V

Vardinė Talpa: 17Ah

Vatų Valandos:910Wh

Ląstelių viduje: LG 18650), 3,7 V 3400mAh 3C ląstelių

Standartinis Įkrovimo Srovė: 2-3A

Max įkrovimo įtampa: 58.8 V

KINTAMOSIOS srovės įvestis: 110-240v,50/60HZ

BMS Toliau Impulsinė Srovė: 30A

Didžiausioji Impulsinė Srovė: 90A

Tinka Variklis: su 30A BMS, gali tilpti variklinių 48V 52V 500W 750W 1000W (negaliu daugiau, nei 1050W)

Imamas Cut-off Įtampa: 58.8 V

Išleidimo Cut-off Įtampa: 42V

Baterija Neto Svoris: 4.5 Kg

Baterija Matmenys: 370*90*110mm

Įkroviklio Jungtis: JAV/ES/JK/AU AC kištukas ir DC Jungtis

Darbinė Temperatūra: Įkrovimo 0℃-45℃, Įvykdymo -20℃~65℃

Ciklo: 800-1000 Ciklus su DOD80%

Baterija Pakavimo Sąrašas

1. Elektrinių dviračių baterijos su aukštos kokybės įmontuoti BMS.

2. 58.8 V 3A Ebike Įkroviklį, su AC ir DC kištukas,AC kištukas bus suderintos pristatymo šalį jei be prašymo. -20-55°C

Akumuliatoriaus priežiūra

:

(1) įsitikinkite, kad imti nauja baterija visiškai prieš naudodami pirmą kartą .Baterijos pasieks jo maksimalus pajėgumas po 3-5 kartus, pilnas įkrovimas ir iškrovimas .

(2) Kai baterija maitinamas, nedelsiant reikia įkrauti akumuliatorių, kuris labai padeda išplėsti baterijos ciklas gyvenimą.Priešingu atveju , jis bus paveikti ilgaamžiškumą baterija .Jei reikia į parduotuvę, baterija ilgai laiko , turėjo geriau išsaugoti akumuliatorių pusė apmokestinti valstybės ir už ją už maždaug vieną valandą kiekvieną mėnesį .

(3) Kai įjungti elektrinį prietaisą , prašome pradėti lėtai, po truputį .Geriau padėti, tai su prietaiso galią, kad sumažinti paleidimo srovė ir sumažėja paleisties našta todėl ,kuris bus naudingas baterijos ilgaamžiškumas ir kt .

(4) baterijos sausu ir ventilative aplinka, ir nemanau, kad tai vieta, netoli gaisro ir kitų pintis.Kai mokesčių,jums geriau atjungti apkrovą (arti elektros prietaisų)

(5) geriausia darbo temperatūra baterija yra 15-40 .Priešingu atveju ,jis bus turėti įtakos baterijos įprastos veiklos .Tiesioginių įsikūnijimas yra pakeisti baterijos talpa arba darbo laiko elektros įranga , kuri yra normalu .

(6) Jei aplinkos temperatūra yra virš 40,baterijos ilgaamžiškumas bus sutrumpinti.Todėl karštą vasaros dieną, nerodo baterija stiprių tiesioginių saulės spindulių.

(7) Jeigu temperatūra yra ne/žemiau -10, baterijos savybės taip pat bus pakeista ir (šioje situacijoje ),gal tik 60% talpos, gali būti outputted .Kaip rezultatas ,darbo laiką e-įranga, žiemą bus daug mažiau, nei kad Vasarą baterijos turėtų būti saugomi ir mokėti kambaryje žiemą.Kai mokesčių , jei indikatorius parodyti visiškai nemokamai , kurį gali sustabdyti baterija .

(8) Nereikia plauti išorinis apvalkalas, baterijos su impregnant .Gaisro atveju naudokite Anglies Chlorin ar smėlio &žemės įdėti iš ugnies, o ne CO2.

(9) baterijos yra nebereikalingas ir jo ciklas gyvenimas yra ribotas .Kai baterijos talpa atrodo, tik pusė nominali talpa , prašome pakeisti nauja baterija laiko

Pranešimą, kai naudojant baterija

Atsiradus nuotėkiui, šilumą, ugnį, našumo sumažėjimas ir pan., prašome naudoti akumuliatoriaus pagal šiuos nuostatus .Mūsų bendrovė nebus atsakinga už bet kokį netinkamą veikti ne pagal šią specifikaciją.

(1) Pirmasis plug įvesties pabaigos įkroviklio į bateriją įkrovimo lizdas , ir tada sujungti su maitinimo .

(2) Kai mokesčių, tai yra normalu, kai raudonas indikatorius dega .Kai žalias indikatorius dega ,baterija yra visiškai įkrauta ir šiuo metu , jūs galite sustabdyti baterija .

(3) Po finišo apmokestinimo , prašome atjunkite kištuką su AC maitinimo pirmas ir tada atjunkite kištuką jungiantis su baterija .

(4) Tai prohibitted prisijungti tuščiosios įkroviklis (jei ne, jungiantis jį su baterija) su ACpower tiekimo ilgą laiką.

(5) leidžiama įkrauti bateriją, arba imtis jį išjungti elektros prietaisą, ar tiesiai į e-prietaisų.

(6) Kai baterija tiesiai ant elektros prietaisų , prašau, nepradėkite elektros įranga atveju žalą, įkroviklis .

(7) Prašome įkrauti bateriją výdinamoje vietoje atokiau nuo ugnies.Naudoti matchable tinkamo įkroviklio visada.

(8) Siekiant užtikrinti saugą, būtinai įkraukite bateriją, kur vaikai negali pasiekti.

(9) Elkitės atsargiai, nereikia purtyti.

(10) Nereikia immerge baterija vandens ar kitų skysčių, jei drėgna .Ypač lietingą dienų , rūpinasi, kad būtų išvengta vandens vyksta į reguliatorius ir variklis ,jei trumpojo jungimo .

(11) Išvengti yra trumpas jungimas , jungimas anodo ir katodo .

(12) Nereikia išardyti baterijų, kaip kad gali sukelti vidinį trumpąjį jungimą ir tada skilimo vidinis medžiaga, gaisrą ir net sprogimą, atitinkamai.Be to , išmontavimo baterija gali sukelti nuotėkio elektrolitų ,kurie bus padaryti blogo žmogaus organizmui . .Jei elektrolitų isspattered ant odos , akių ir kitų kūno dalis , prašome nuplaukite su švariu vandeniu, nedelsiant kreiptis į gydytoją bent vieną kartą .

(13)Jei baterija yra pažeistas, deformuotas ar nėra nuotėkio iš elektrolito ar skonio, elektrolitų ir kai kurie panašūs neįprastų reiškinių ,nereikia naudoti baterijos, bet daugiau . .Prašome pristatyti, kad į gamyklos paslaugų centro arba atitinkamos organizacijos tinkamai pašalinti .Be to , akumuliatorius su elektrolitu nuotėkio turėtų būti toli nuo ugnies ,jei sprogimo .

Žymos:30c Akumuliatorius, Baterija Hailong, Bbshd 1000w 52v, 52 V Baterija, Bafang Bbshd 52v, 52v Baterija, 52v Baterija, 52v Baterija Ebike, 52v Bms, Atveju Hailong.

Baterijos Svoris Apie 4,5 Kg
Įtampa 52v
Įkroviklis 58.8 V 3A
Talpa 17Ah
Tipas Ličio Baterijos
Variklio galia Mažiau nei 1200w
Prekės Pavadinimas KARDAI FOX
BMS 30A
Ciklo Trukmė Daugiau nei 800 kartų
Ląstelių tipas 14S5P LG
Matmenys 370*90*110mm

Parašykite savo atsiliepimą!

KARDAI FOX 52V 17Ah 2019 Naujausias Hailong baterija LG ląstelės su 30A BMS už bafang BBS03 BBSHD BBS02

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai