Aukso Lentelės viršuje Vaza Metalo Gėlių Vaza 50CM Stalo Puošmena Už Mariage Metalo Žiedų Savininkas, Vestuvių Dekoravimas

€262.45

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w59094

Aukso Lentelės viršuje Vaza Metalo Gėlių Vaza 50CM Stalo Puošmena Už Mariage Metalo Žiedų Savininkas, Vestuvių Dekoravimas

objektų aprašymas:

dydis: 50 cm aukščio ir 15 cm skersmens metalo medžiagos, 10 vnt. / dalis, nemokamas pristatymas nuo durų iki durų", kurias "fedex"

spalva: aukso spalvos ir skiedra spalva

kai mes išsiųsti prekes , visos dalys bus saperate ir jums reikia įdiegti elementus, kai gavote, pakavimo.kai kurie elementai turi akcijų, tada mes pristatymas prekių po to, kai sumokėta , jei nėra sandėlyje , bus laivybos po 7 dienų produkcija yra gerai pasiruošę, mes stengiamės kuo geriau greitai gamyba ir pristatymas klientui.Laivybos dieną apie 5 dieną "fedex" ir DHL. 1.Kaina Neapima Jokių Muitų Mokesčių Ir Mes Don\ \ 't Imtis Atsakingi Už Bet kokius Muitus į Paskirties Šalį.

2.Mes Paprastai Ženklo Prekes, Kaip DOVANA Su MAŽOS VERTĖS sąskaitoje Faktūroje, Ir Padėti Jums Išvengti Kitų Importo Mokesčių, Bet Mes Can\ \ 't Garantijų Jokių Mokesčių.

3.Jei Turite Specialių Pageidavimų Deklaruota Vertė, Prašome Mums Pranešti.

1.Prekės Bus Išsiųstos Per 2-30 darbo Dienas, Gavus Mokėjimą www.juozasrimkus.lt.Pagal kiekį ir modelį.kažkada pristatymas greitas, jei turime sandėlyje . 2.Paliksime Sekimo Numerį, Dėl Jūsų, Kad, Kai Mes Išsiųsti Paketą.Siuntimo Informacija bus Atnaujinti Po Kelių Dienų.Ji taip Atsitinka, Kad Jūs Galite\'t Check Informacijos Svetainėje.

1.Jūsų Patenkinamas Yra Tik Mūsų Siekimas.Jūsų Atsiliepimai Yra Labai Svarbus Mums. 2.Prašome Palikite Mums Penkių Žvaigždučių Kai Jūs\'re Patenkintas pirkiniu. 3.Prašome Don\ \ 't Mums Neigiamų Atsiliepimų, Jei esate Nepatenkinti Su Jūsų Pirkti, Ir Don\ \ 't, Nedvejodami Kreipkitės Į Mus, Mes\'ll Išspręsti Visas Problemas Su Jumis.

4.Prašome Don\ \ 't Open Ginčas dėl kitų Priežasčių, Prieš Susisiekdami Su Mumis, Ir Mes suteiksime Jums Gerą Sprendimą.

1.Jei Dėl Kokių Nors Priežasčių Jūs Nepatenkintas Mūsų Produktus, Prašome Susisiekti Su Mumis Per 7 Dienas. 2.Tik Nenaudota, Nesugadinta Ir Pradinę Būklę Elementą, Gali Būti Kvalifikuotas Grįžti. 3.Pirkėjas Yra Atsakingas Už Grąžinimo, Laivybos Mokestis.

Žymos:Metalo Vaza Vestuvių, Grand Vaza, Aukso Metalo Vaza, Candl Turėtojas, žvakių Laikiklis Stendas, žvakė Gėlių Turėtojas, Candl Stendas, Aukso Vaza Vestuvių, šviestuvai Aukso, Aukso Vazos Vestuves Centerpieces Nemokamai.

Modelis NĖRA
Naudoti vestuvių, pobūvių, namų puošybai
Stilius VAKARŲ
Medžiaga Metalas Medžiagos
Kiekis 10 vnt per daug
Pakavimas pakavimo popieriaus dėžutėje
Spalva aukso spalva ir skiedra spalva
Dydis 50 cm aukščio
Proga weddig
Gamint. Mes Fabrikas
Modelio Numeris CH1
PAVADINIMAS metalo vestuvių stalo šviestuvai
Pristatymas Nemokamas pristatymas nuo durų iki durų

Parašykite savo atsiliepimą!

Aukso Lentelės viršuje Vaza Metalo Gėlių Vaza 50CM Stalo Puošmena Už Mariage Metalo Žiedų Savininkas, Vestuvių Dekoravimas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai