Šiuolaikinės K9 Krištolo Sietynai Namų Dekoratyvinis Apšvietimas Kabo Lempa Led Lubų Šviesos

€159.11

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w58418

Produkto Aprašymas

Produkto pavadinimas Kristalų Liustra Tipo Hand Made Pristatymo laikas 45-60days polyfoam+kartoninė dėžutė Dydis Individualų Mokėjimo 50% indėlių,50 proc. prieš siunta

Mūsų Paslaugos

Įmonės Informacija

DUK

DUK

Q:ar Esate ma nufact urer ar prekybos kompanija?

A:Mes esame gamintojas specializuojasi krištolo pramonė daugiau nei 15 metų, mes turime visą gamybos pajėgumą realizuoti produktą nuo žaliavų iki galutinio produkto.

Q:Kur yra jūsų gamyklos vietą?

A:Mūsų gamykla įsikūrusi Dongguan miesto GuangDong Provincijoje, kuri laimi pavadinimas "gamintojas centre of the world" , viduryje Guangdžou miesto ir Shenzhen miesto , 1 valandą automobiliu jūs galite pasiekti mūsų gamykloje iš abiejų Guangzhou ir Shenzhen oro uosto .

Q:ar tu gali padaryti individualų produktą ?

A:Dėl simbolių mūsų produktus ,mes, kad dauguma individualų produktų mūsų klientams ,ką jūs matėte mūsų parduotuvėje yra tiesiog kolekcijas sukūrė patys ir padovanoti paveikslą, ką mes galime padaryti .

Q:Kaip apie savo gamybos pajėgumus?

A:Mes turime daugiau nei 100 sumanūs darbuotojai ,vidutiniškai dirbo 8 metus jau su mumis, jie gauna aistra, kad padaryti šį darbą, kaip ir kiekviena nuodėmė gle gabalas produktas yra meno kūrinys .

Q:Kaip apie vadovauti laiką?

A:Kaip vaidmuo gamintojas esame gana lanksčiai organizuoti mūsų užsakymus ,bet gerbti grožio ir technika, produktai ,mes vertiname klientų priimti min 45 dienų lemti laiko po visas detales yra aišku, už užsakymą .

Q:Kaip apie mokėjimo terminai?

A:sąskaitos faktūros suma yra mažesnė nei 10 000 USD, mes galėtų surinkti 100% apmokėjimas iki gamybos ,50% pažangių mokėjimo žemiau 20,000 USD,30% iš anksto sumokėti virš 20,000 USD,tada balansas prieš vežimas;

Q:Kaip apie pristatymą?

A:Mes linkę daryti Ex-darbo sąlygos, kaip mes norime sutelkti į produktų kūrimo ir gamybos ,bet pilno konteinerio mes galime padaryti, FOB ,taip pat, mes turime savo eksporto licencijos .

Q:ar galiu eiti aplankyti savo gamyklos?

A:žinoma ,mes galime turėti didžiausių šou kambario mūsų gamykloje kristalų pramonės Kinija, kuri galite patikrinti visų kolekcijų mes prieš ir naujos neseniai .Mes manome, kad jums bus patenka į meilės su mūsų kolekcija, kai tu atėjai .

Susisiekite Su Mumis

Žymos:Wufi Led Lemputės, Mt09 Led Lemputės, Kdx Led Lemputės, T19 Led Lemputės, K9 Led Lemputės, Spalvotos Led Lemputės, 10watt Led Lemputės, M269 Led Lemputės, Jdm Led Lemputės, G9 20w Led Lemputės.

Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Parašykite savo atsiliepimą!

Šiuolaikinės K9 Krištolo Sietynai Namų Dekoratyvinis Apšvietimas Kabo Lempa Led Lubų Šviesos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai