Land Rover Defender 1/10 D90 Pikapas RC Rock Crawler Sunkvežimių Shell Nustatyti Atsargines Dalis TH01441-SMT2

€127.98

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w57902

Hercules Rock Crawler 1/10 Land Rover Defender "Shell Rinkinys D90 Pikapas RC Automobilių Atsarginių dalių Specifikacijos: Gamintojas: Hercules Hobis Prekės pavadinimas: Hercules Rock Crawler 1/10 Land Rover Defender" Shell Rinkinys D90 Pikapas RC Automobilių Atsarginės dalys Medžiaga: ABS Plastikas Dydis:1/10 Tinka: 1/10 Land Rover Defender D90 Pikapas Versiją RC Automobilių Elementą sudaro: 1 vnt Korpuso Rinkinys 1/10 D90 Pikapas Speciali Pastaba: Tai yra išsimėtę versija D90 shell nustatyti reikmenys, jums reikia surinkti patys!

Pristatymo Laikas ir laivybos kaina:

Pristatymas į jums mano 6 -1 8 darbo dienos

Draugai iš Brazilija ir Meksika , N ir S Amerikoje, Europoje pirkėjai, prašome susisiekti su manimi paklausti, laivybos, coz laivybos gal gauti tam tikrų problemų.

Garantija:

Draugas, aš būsiu atsakingas už sandorį, kol aš laimėti jūsų puiki apžvalga, bet neigiamų atsiliepimų yra nereikalingas, prašome susisiekti su manimi, jei yra kokių nors problemų, apie laivybos ir produkto.

I nternational pirkėjų atkreipkite dėmesį:

Importo Muitų, Mokesčių ir Rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidų, Šios rinkliavos pirkėjų atsakomybę.Bet mes galime padėti to išvengti, prašome susisiekti.

Prašome patikrinti, su savo šalių postas, siekiant nustatyti, kokios tai papildomos išlaidos bus prieš perkant ar biding.

Po pardavimo Paslaugos:

Mes esame atsakingi už šį sandorį iki galo.Kai kuriomis aplinkybėmis mes įsipareigojame mūsų klientams, pavyzdžiui: pristatymas lūžimo; grindų originalus kaltės elektroninių dalių; daiktai trūksta; laivybos nedelsiant.

Apie Grįžimą:

Mes priimame grąžinti prekę per 14 dienų nuo gavimo elementus.Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimas prekių kaina coz pardavėjas sumokėjo laivybos išlaidų jums.eBay tarpvalstybinę Prekybą, varomas ChannelEffect

Žymos:Rc Vikšriniai Kūno Dalys, "land Rover" Rc, Rc Rover, Automobilių Lego, Rc4wd, Rc Vikšriniai Dalys Capo, 110 Rc, įrankių Dėžė Pikapas, "lego" Rover, D90.

Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai

Parašykite savo atsiliepimą!

Land Rover Defender 1/10 D90 Pikapas RC Rock Crawler Sunkvežimių Shell Nustatyti Atsargines Dalis TH01441-SMT2

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai