1pc PU Odos Raktą, Žiedą, Apyrankę Didelis Ratas, Kutas Apyrankę Ponios, Mergaitės, Sankabos apyrankė-antriešis Apyrankės, Raktų Grandinės Žiedas Turėtojas

€3.84

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w57720

Raktų Žiedas Apyrankės Apyrankė-Antriešis Keychain Bangle Paketų Prižiūrėtojų Raktinę - Didelis Ratas, Odinis Kutas, Apyrankių Savininkas Moterų Mergina

Parduodami tik Pagal Coolcos :Išbandykite naują ir mados, gyvenimo būdo, niekada prarasti jūsų raktai!Šių negabaritinių bangle raktų žiedas gali būti dėvimi ant jūsų rankų ar prie savo krepšio.

Didelis bangle yra suprojektuoti, kad lengvai paslysti ant savo riešo, šių kutas apyrankę raktų žiedai yra PUIKUS!Idealiai tinka kiekviena moterys, mergina, vaikams ir vyrams.

Visur - Imtis savo keychains į paplūdimį, baseiną, duoti savo vaikams, jums nereikės nerimauti apie tai.Su 4.1" skersmuo raktų žiedas-tai gali tilpti ant riešo, tikrai laisvų rankų patirtį.

Greitas Nuėmimas - TheWristlet raktų žiedas užsegimas leidžia greitai pašalinti metu valet arba kai leidi ką nors skolintis jūs klavišai, mygtukai ir dizainas daro tikrai ne nagai yra skaldytų procese.

DĖKOJAME, kad pasirinkote Coolcos didelis raktų žiedas .Jei jums reikia bet kokios pagalbos, ar yra ne laimingas su mūsų produktais, bet šansas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Produkto Aprašymas

Specifikacija:

Spalva: įvairių Spalvų Jūsų Pasirinkimas

Modelis: Leopardas, Dėmės, Kutas

Medžiaga: PU Oda + Metalas

Kiekis: 1Pc

Matmenys: Išorinis Skersmuo: 10.5 cm/4.13 colių

Vidinis Skersmuo: 8,5 cm/3.35

Keitimas: 1cm=0.39 colių, 1inch=2,54 cm

Paketą, Įskaitant:

1 * Apyrankės Keychain

Žymos:Kanken Piniginės, Krepšys Kristalų, Bangle Dėklas, Sankabos Kristalų, Nagų Lipdukas Balta, Ikea Piniginės, Sankabos Turas, Krepšys, Sankabos Sidabrinė, Piniginė Moterims.

Prekės Pavadinimas cwaouoniy
Pakavimas Jokių Dovanų Dėžutė
Tipas Didmeninės No
Rinkinys Tipas No
Modelio Numeris keychain

Parašykite savo atsiliepimą!

1pc PU Odos Raktą, Žiedą, Apyrankę Didelis Ratas, Kutas Apyrankę Ponios, Mergaitės, Sankabos apyrankė-antriešis Apyrankės, Raktų Grandinės Žiedas Turėtojas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai