2016 Klonas Monetos Mark Lee-magija

€3.46

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w57676

Mark Lee pristato tris nuostabi iliuzija, su savo super clean \'Klonas Monetos\' , lengvai paaiškinti būdus ir metodus, už jo nuostabius darbus.

"Kai pamatysite išradingumas, monetos, possibities yra begalinis."

Klonas Visoje , yra paprastas monetas visoje savo rankose, poveikio.Galite pradėti rodyti dvi monetas atvirai, akivaizdu, nieko į savo rankas.Jūs įdėkite dvi monetas, vienu metu, ir labai švariai, iš dešinės pusės į kairę.Dabar galite pasirinkti dvi monetas su savo dešinę ranką, ir juos parodyti.Jie tada mesti vienu metu į savo kairę ranką (galite net išgirsti jų clinking), ir jūs su šlapia danga, todėl kumščiu abiem rankomis.Jums padaryti stebuklinga gestas, ir nors savo rankomis niekada ateiti bet netoli viena kitos, dabar galite parodyti, kad jūs turite viena moneta kiekvienoje rankoje!

Klonas Matrica - Naudojant keturių monetų, kurios yra įrodyta, ir skaičiuoti, ir dvi reguliariai kortos, pasiskolinti, jei norite.Šios monetos yra išsidėsčiusios kvadrato, formavimas.Dvi monetas, yra apdraudžiami kortos.Kai vienas pakeltas, moneta dingo, ir kai kurios kitos kortelės bus panaikintas dabar yra dvi monetas po juo.Tai kartojama tol, kol visos monetos yra dabar pagal vieną kortelę!Dabar galite matyti, turite tik dvi kortos ir keturių monetų!

Klonas Vien pradžių rodo tuščią vertus, pasiekti į orą ir gaminti monetos iš niekur.Pasiekti pagal jūsų alkūnės ir gaminti antrosios monetos.Būti maloniai nustebinti, nes kiekviena moneta tada dingsta po vieną!

Ateina su profesionaliai kulka DVD, naudojant įvairių kampų, siekiant užtikrinti geriausią mokymo patirties, galima ir Euro Monetos gudrybė.

Pastaba: Ungimmicked Euro monetų neįskaičiuotos.

Kai kurių klientų komentarų :

"Visos monetos darbuotojai norės vieną iš šių kaip savaime suprantamas dalykas"

- Walt Nuosėdos - ABRA Redaktorius

"Aš kiekvieną versija, šis triukas, ir tai yra mano mėgstamiausia \'nešiotis\' efektas"

- Phil Eley

"Absoliutus stebuklas rankose mąstymo magas" - Viešpatie Highton "geriausias monetos triukas, kurį aš kada nors pirko"

- J. Harris

Važiavimo Laikas Apie 19in

Žymos:Volvo Gps Dvd, Glk Radijo Dvd, Dvd Gps Viano, Murano Dvd Gps, Bmw Gps Dvd, Linea Automobilių Dvd, C3 Dvd Radijas, Toareg Gps Dvd, Gps Dvd Kelionė, Ljda Automobilių Dvd.

Modelio Numeris 5555
Medžiaga Metalo
Yra Instrukcija Taip
Dydis One Size
type4 Kortų magija
Savybės etapas
Tipas KORTELĖS
Veiklos Formos Close-up Magic
Spalva Raudona
Lytis Unisex
Amžius Suaugusieji
type3 magija rekvizitai
Type1 Magija Gudrybės
type2 Close Up Magic

Parašykite savo atsiliepimą!

2016 Klonas Monetos Mark Lee-magija

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai