3 Vnt Tels Nėrinių Saugojimo Krepšiai su Rankena,Organizatorius Langelį Natūralaus Džiuto pluošto Patalynė,Namų Įvairenybės&Žaislų Saugojimo

€10.89

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w56920

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } MEDŽIAGA: Natūralus džiutas yra austi būti storio virvės , ir siūti jas ĮMONĖ krepšelį.Į tels ar raukiniai, nėriniai, yra pagaminti iš medvilnės.

DIZAINAS: Mados ir paprastos konstrukcijos.Natūralių spalvų, ateina su derliaus ir elegantiškas tel arba nėrinių apdaila.Lengva atitikimo su kitais apdaila jūsų namuose, atnešti jums namas šiltas ir tvarkingas.

LAIKYMAS: 3 sandėliavimo krepšiai, suteikia patrauklus, lengvas sprendimus, daug saugojimo poreikius, pavyzdžiui, tualetinių reikmenų, Žaislų, Kūdikių Produktų, Naminių Produktų, Raštinės reikmenys, Įvairenybės, Jewerly, Raktus, Telefoną, Ausines, arba tiesiog laikyti savo azines ir laikraščiai.

APDAILA: Dekoratyvinių ir praktiška.Puikiai tinka miegamajame, studyroom, poilsio kambarys, virtuvės, biuro, ir t.t.puikus lentynos organizatoriai.gražus ir funkcinis akcentas prie bet kokio kambario

spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: džiutas

dydis: 17x12cm

Pakuotės Turinys:

3 x Saugojimo Krepšiai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos:Krepšelį Iš Džiuto, Krepšelis Nešvarių Skalbinių, Krepšelis Rankšluostį, Krepšys Audinys, Laundri, Krepšelis Retro, Krepšelis Mini, Krepšelis Sienos, Krepšelis žaislas, Krepšelis Medvilnės.

Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 17x12cm
Medžiaga džiutas

Parašykite savo atsiliepimą!

3 Vnt Tels Nėrinių Saugojimo Krepšiai su Rankena,Organizatorius Langelį Natūralaus Džiuto pluošto Patalynė,Namų Įvairenybės&Žaislų Saugojimo

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai